Dokładnie tak jak mówisz,pomalujesz ładnie i będzie efekt :] Mam nadzieję że moją propozycję też rozpatrzysz ;)
P.S-ja kupuję w biedronce olej roślinny :hah:
Wersja do druku
Dokładnie tak jak mówisz,pomalujesz ładnie i będzie efekt :] Mam nadzieję że moją propozycję też rozpatrzysz ;)
P.S-ja kupuję w biedronce olej roślinny :hah:
Przy okazji malowania, które mnie czeka, długo zastanawiałem się żeby zmienić kolor całości na Diamant albo Cosmos, ale doszedłem do wniosku, że już za dużo czarnych bumerów jeździ a poza tym szlag trafiłby cały efekt pakietu Shadow-Line. Na czarnym aucie wszystkie czarne dodatki by zniknęły albo wyglądały jak paskudny tani plastik a na Granitsilber robią świetną robotę. Nawet kiedy nie są posmarowane żadnym specyfikiem.
Decyzja zapadła - zostaje ori Granitsilber :564:
Tuczi tak oglądam Twoją Brykę któryś raz z rzędu.. Muszę powiedzieć ,żę jest zadbana ;) bardzo mi się podoba.. Respektuję raczej czarny i ciemny kolor w 7.. Ale Twój jest super.. Byłem na kupnie Twoich felg ale ktoś mnie wystawił..:( W ramach tego kupiłem Broki.. Ale Felusie jak byś chciał sprzedać to wal do mnie ;) Ogólnie bardzo mi się podoba.. Co do zderzaka nie będę jeszcze oceniał-dopiero po malunku.. Ale Alpina w e32 to nie mój gust. Jedyny słuszny do e32 to od 740i i 750i :) pozdrawiam ;)Cytat:
Zamieszczone przez tuczi77
Jak masz jakiś problem to pisz na PW albo wogóle nie pisz głupot po moim adresem! Twoje E60 nie jest z 7 i nie porównuj bo to jak porównać Twoje E60 do M5. Oczekuje na konkret (PW)Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Panowie o gustach się nie dyskutuje :) Jeżeli ktoś chce mieć nawet drzwi jak w Lambo to niech zakłada ważne,że właścicielowi się podoba i wszystko ok.
Panowie - spokojnie ;) Nie zaśmiecajcie tematu Irka :DCytat:
Zamieszczone przez rodzinabmw
witam pozdro z ona :)
ONA to ONA :]- jak powiadamy z Irkiem
Arku czekamy na Ciebie
Dzięki stary buma jest gotowa do wyjazdu :)
A co tu tak gorąco :d Na chwilę spuścić z oczu i proszę co tu się wyrabia ;D
Siemanko quick silver ;)