Sprawdzanie żarówek można wykodowac
Wersja do druku
Sprawdzanie żarówek można wykodowac
Dokładnie tu można wszystko wykodować w parę minut
A wywala się po to żebynp nie mrugaly ringi jak włączasz zapłon gdy masz założone markery lub żarówki led
Drogie to pojęcie względne...
Pali autostrada na Niemcy 4 osoby pełny bagażnik jadąc na tempomacie.
7.5 przy 140km/h
8.5 przy 160 km/h
9.5 przy 180 km/h
Wyniki z tankowan
Ale po jeździe po Polsce wg przepisów potrafisz zejść poniżej 7 na trasie
Jeżdżąc po miejscu lub po mieście 11 L/100km
Więc sam sobie odpiwiedz
Moim zdaniem na 2T auta bardzo dobrze.
Ja zaobserwowałem że kiedy zatankuje się paliwem w Niemczech spalanie wychodzi o 0,5l/100km mniejsze, czyli większy zasięg na zbiorniku. Niemieckie paliwo nie święcone :)
Prawie po roku użytkowania e65 730d uważam że tankowanie to nie problem, tym bardziej że to auto nie jest paliwożerne.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jak oceniasz auto koszty utrzymania itp bo chcę jechać jutro własnie po 730D. ale jeszcze zastanawiam się bo od zawsze miałem benzyniaki w bmw nigdy diesla, a druga sprawa to trochę się obawiam 7 bo tak każdy tylko straszy jakie to koszty , u jednego słysze żę wcale koszty nie sa wieksze od utrzymania E60 seri 5 ktore mam a jedni gadaja bzdury cbhyba że trafili na ulepy bite z historią albo zaniedbane to potem dziwią się ze na dzień dobry wywalili 10 tyś w serwis. Cchę się konkretnie dowiedzieć a nie głupie gadanie ze wymien na dzien dobry jakieś kolo pasowe czy dziury w tłokach wypadaja gdzie pytałem mechaników i mowili że kto takich bzdur mi nagadał, turbo sprawdzić wtryski jak by 730d była taka lipą to by ludzie nie kupowali a jednak 3.0 diesel w bmw ma najwiękjsze wzięcie bo w e65 akurat spalanie jest najmniejsze na tym silniku a moc jest, benzyna niestety w 7 odpada bo V8 to smoki a ja od stacji do stacji nie mysle jezdzić a gazu nie uznaje bo to wynalazek, E60 mam 2 lata i poza swiecami olejami odmą i jedną cewką ktora padła auta serwis nie widział wszystko smiga aż miło, więc E60 jak dla mnie wygenerowało mniejsze koszty utrzymania i serwisu niż stara poprzednia E39.
Żal mi cie kolego,że twierdzisz tak o lpg.....Ja bym bral tylko 745i w lpg.Dramat to jest mając e65 w klekocie.Limuzyna bez dzwięku V8 to taki kasztan na czereśni...
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Dramat to jest gadać takie bzdury.. Dobrze ze nie masz 760i bo mowil byś ze 7er to tylko z dźwiękiem v12 . Nie każdemu zależy na tym zeby było go słychać, jesli kolega kupi zadbany egzemplarz to napewno bedzie zadowolony z diesla. Jeśli chodzi o koszty utrzymania to napewno nie sa większe niz w e60 a według mnie mniejsze niz naprzyklad w audi a6 c6.
Chyba się nie rozumiemy. 7er to segment premium. Chcesz mi powiedzieć że E65 jest autem tanim w utrzymaniu? Jak na swój segment - jest, bo konkurencja jest droższa, ale w poście który częściowo zacytowałeś napisałem "to nie jest rapid z gazem" i takie porównanie mam na myśli.
Tankowanie to jest najmniejszy problem, a spalanie w 730d jest śmieszne.