To może sprzedaj i następnej szukaj :) Ja bym tak zrobił :)
Obniżenie w E65 mega dużo daje ( tak -35) plus dystanse 20mm. Ale ciemne szyby jak dla mnie postarzają .
Wersja do druku
To może sprzedaj i następnej szukaj :) Ja bym tak zrobił :)
Obniżenie w E65 mega dużo daje ( tak -35) plus dystanse 20mm. Ale ciemne szyby jak dla mnie postarzają .
Niestety nie moja fura a ojcu zbyt dobrze sie nią jeździ i pewnie trochę ją potrzyma z minusów jeszcze zapomnialem napisać ze PDC raz dziala ok a raz komunikat ze zepsute nie ale tego raczej nikt nie bedzie robil bo jak to ojciec stwierdził wku...a mnie to pikanie.
Ale bardziej będzie go wkur...ć "awaryjne" długie piknięcie po każdym wrzuceniu R ;) Jak następnym razem wywali błąd to sprawdź wszystkie czujniki, slychać w nich cyknięcie, czuć je na palcu. Jak wykryjesz jeden z innym objawem to masz winowajce, wtedy zmień za kilkadziesiąt złotych i po sprawie.
Jak działają to działają a jak im idbije to pojawia sie komunikat pdc failure, a za kilka godzin znow ok i tak w kółko ale tez tak myślę ze jeden niedomaga albo cos nie łączy...w e38 ojczulek wyciągnął bezpiecznik jak mu swirowaly tu nie da rady.
To pierdola więc warto naprawić :)
Aldik a gdzie ty te springi -35 kupowałeś? bo gdzie by nie patrzył to albo -30 albo -40mm nie za bardzo na takich siądzie?
Miałem to samo. Na zimę zaczęły świrować. Potem przez jakiś czas ich w ogóle nie miałem. Jeden czujnik z tyłu jest "ślepy" i on prawdopodobnie powodował problemy. Po którejś wizycie u mechanika, błąd PDC failure zniknął (pewnie skasowali) i już nigdy się nie pojawił :)
miro
Dzięki.
Damned obecnie tak jest że czujniki wcale nie reagują ani komunikat się nie pali ani nie nie pikają.