Trzeba poprawić trochę listę bo ja moją 750 pojadę :D
a co w końcu z tym miejscem spotkania i godziną? Miało być przed Kometą a na czym w końcu stanęło? Czy przypadkiem na majówkę od Komety nie jest całkiem blisko?
Wersja do druku
Trzeba poprawić trochę listę bo ja moją 750 pojadę :D
a co w końcu z tym miejscem spotkania i godziną? Miało być przed Kometą a na czym w końcu stanęło? Czy przypadkiem na majówkę od Komety nie jest całkiem blisko?
proszę mnie dopisać do listy jeżeli można się dołączyć do grupy z tego co się orientuję to chodzi o centrum handlowe kometa czyli hipermarket real a tak jeszcze o której godzinie ??
no co ty majówka zaczyna się o 11-ej a wy planujecie 2-3 wyjechać, do torunia 2h max 3h drogi ale 3h to w dzieńCytat:
Zamieszczone przez -czarek-
ja myślę że 7 no może 6 to będzie odpowiednia godzina na 9 w toruniu i pasuje, umawiamy się w jakimś miejscu i jedziemy grupą 7er na teren majówki
wjazd na majówkę o 11 to około 1-2h stania w koreczku wjazdowym :D
Panowie, zobaczymy się na miejscu, jadę z klubem z poznania.
Mam wjazdówkę za free bo wioze vicemis i mis publiczności z 2007 :D :P
Wlot o godzine 8-9 rano, luz i porządek.
Proponuję godzinę 9 pod centrum handlowym KOMETA na ul. Grudziądzkiej. Wrzucę też zdjęcie żeby wszyscy wiedzieli czym podjadę: :D
http://img156.imageshack.us/img156/4279/namajwkp.jpg
...mnie sksujcie z listy..Nieogarne wlotów i glebki do piątku :( .. ale jade e38 jako pasger :P
Cytat:
Zamieszczone przez MariuszE38
JA pewnie się pojawie, widze Mariusz że pięknie dopieściłeś auto :)
czyżby znajoma myjnia ;)
Pasuje będę na pewno o tej porze i w tym miejscu :D
--------------------------------------------------------------------------------
lista:
1. Mariusze38
2. Mięsny730e38
3. Jack
4. e32maaaciek
5. czarek730
6. Neuf
7. Anatol
8. Easy
9. co arti
10. Flashpintman
11. remikm3bmw
12. Dzuda
13. Ramzes
14.Supermen (compact)
15.M.r.77.bmw
16.Pawka 84
17.Aruisz
18Spinacz -będziesz leciał z Gdańska ???
19.Fotomay (rozumiem że będziesz 7-ką z kolegą ?)
20.Seven ( ??? )
21.no i ja "Max"
22. Intactus
Tylko z Wawy do Toronto jest 8 mijanek po drodze trzeba to przmyśleć ....