-
Poczekajmy, Impex kupi i poszabruje i wtedy cena w czesciach dojdzie do 40tys ;)
-
Nie kupię bo mnie nie stać. A jak mam znowu od mamy brać to wolę dalej jeździć fiatem na gaz
-
Proponuję wstawić na otomoto ogłoszenie z takim samym tytułem i zdjęciami + opis przestrzegający przed tym ponadprzeciętnym autem i inteligentnym sprzedającym.
-
Dajcie już spokój. Bo skończy tak jak ta "alpina" 728i z Bielska Podlaskiego, człowiek chyba na części ją rozsprzedać musiał
-
Tak nieco zmieniając temat to ile waszym zdaniem to auto jest warte po ujawnieniu tych wszystkich rzeczy? No bo wizualnie (ze zdjęć źle nie wygląda) ale wiadomo zdjęcia jedno a rzeczywistość co innego.
-
Najlepiej pojechać autem na przegląd i sprawdzić.Tu może być wszystko i nic.
-
Najlepsze jest to, że auta nikt nie skreślił (nawet założyciel tematu). Padło pytanie na które nikt nie uzyskał jednoznacznej odpowiedzi (a szkoda, bo to rozwiałoby wszelkie niejasności). Dalej potoczyło się z górki. Niby milczenie jest złotem, ale uważam, że w zaistniałej sytuacji należało zabrać głos i uciąć dalsze spekulacje. Tak się nie stało, więc rodzi się kolejne pytanie - dlaczego? Myślę, że i to pozostanie bez odpowiedzi.
-
Cóż za intrygujący wątek :) Trochę jak serial. Każdy czeka co będzie dalej.
-
Intrygujace jest to, ze jak ktos bedzie tym autem zaintersowany to wejdzie na to forum i przeczyta ten temat :) Wnioski wyciagnie napewno odpowiednie :)
Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk
-
Jak dla mnie wystarczy jedno zdanie: tak kręciłem bo wstyd że ma najechane 500tyś. Lub: nic o tym nie wiem.
Wujek miał 730d z przebiegiem ok 500tyś i chodził jak żyleta.