-
@FAZI idiotą może byc tez ten co wogóle nie patrzy na przebieg ,więc daj na luz.
Chyba zgodzisz się z tym ,że przebieg jest jednym z czynników wpływających na zużycie auta prawda ?
Stan auta stanem ,ale przebieg tez ważny jest ,jeżeli znamy ten prawdziwy i mamy historie napraw samochodu ,wtedy możemy mniej więcej określić co nas czeka :amen:
-
Tak jest pana, tak jest. 👍
-
Nie śledze tematu ale wide ostatnie dwa - fakt przebieg ważny ale można (ma sens) patrzeć jaki jest w aucie 3,4 max 5 letnim bo potem to juz prawie pewne, że mały nie będzie, więc przy oględzinach trzeba sie skupić na stanie auta.
-
-
Poza tym że ohydny kolor :doh:, to autko ma niezły wypas, brak grzanej fajerki mrozi ręce ale masaż stołka wynagradza ten niuans
-
Moim zdaniem Adasio to jeden z ladniejszych kolorow w e65 tym bardziej ze rzadko spotykany.
-
Każdy ma inny gust :) mnie się nie podoba kompletnie
-
Srebrny to ładny kolor, pasuje do każdego auta i jest łatwy w utrzymaniu, jedynie brak mu charakteru, jest jedynie bardzo "neutralną" barwa w autkach :)
-
Fajny wypasik. Normalna cena. Jesli bym szukal takiej to napewno bym zlukal w realu.
Srebrne autko faktycznie latwo utrzymac w czystosci. Moje ex e65 byla wlasnie srebrna. Pomimo zalet sreberka to juz bym nie kupil w takim kolorku bo jak napisal Arman faktycznie brakowalo mu charakteru.
pzdr
-
ja mam srebrna i jest sliczna po umyciu. Mi kolor nie wadzi bylyby nie byl granatowy czy zielony. To indywidualna sprawa kazdego z nas i opinie typu " nie podoba mi sie kolor" zachowajmy dla siebie. Skoro ktos wrzuca linka tzn ze kolor mu odpowiada a od nas zapewne chce otrzymac inne informacje. Moje zdanie. Auto z linka ladne, wypchana po dach, cena... hmm dobra, za dobra jak na idealnego, serwisowanego niemca. I tak sadze ze to od handlarza. Prywatni rzadko kiedy zamieszczaja tel kontaktowy i to z dopiskiem - kontakt przez 24h