-
Są dobre , "niezniszczalne " ale jednak auto jest dużo sztywniejsze tzn jeżdżąc po nierównościach będziesz bardziej odczuwał wszystkie buły i dziury w jezdni .
Ja pojezdziłem na Meyle HD jeden rok i wsadziłem nówki Lemfordera. Jest wygodniej......dużo wygodniej.
Przy jezdzie autostradą różnicy nie odczujesz. Mimo wszystko jednak polecam Lemfordera aczkolwiek Meyle HD to bardzo dobre części.
-
Bardzo konkretna opinia ;-)
Tak myslalem ze beda twardsze
Dzieki
-
Wiesz, co nie zamortyzuje tuleja to w dupe dostanie sworzeń z drugiej strony tego samego wahacza a dalej przeniesie na zwrotnicę więc na resztę układu amortyzacji oraz na układ kierowniczy, który w e65 i tak nie ma lekko ze względu na beznadziejne umiejscowienie maglownicy która jest nisko i przed osią . Ona już praktycznie działa jak stabilizator i każdy dodatkowe szarpnięcie nie wpływa dobrze na jej żywotność. My jako kierowcy odczuwamy to jako różnicę w komforcie, ale to jest tylko takie powierzchowne odczucie.
Po prostu krótko ujmując, przy twardszej gumie zastosowanej w tulei tylko ona będzie dłużej żyła a reszta podzespołów przejmie to co ów tuleja powinna zamortyzować oczywiście kosztem całej reszty.