Zdrowych, wesołych i smacznego jajka :P
Wersja do druku
Zdrowych, wesołych i smacznego jajka :P
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku
Zdrowych,pogodnych i uśmiechnietych Swiat Bozego narodzenia zycze Wam i Waszym Najblizszym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór, tak jak cały nadchodzący Nowy Rok upłyną Wam w szczęściu i radości
I ja również życzę wam wszystkim, moi mili Miłych spokojnych Świąt, w gronie rodziny, w miłości i w zdrowiu.
Niestety na ten rok, na te święta przekonałem się jak wielkie ma znaczenie parę tych słów, które (choć oklepane) wyżej zapisałem.
Cieszę się że w komplecie mojej rodzinki udało nam się je spędzić, bo niestety bylismy targani choróbskami. Ja się mocno pochorowałem, ale na szczęście jest już w miarę dobrze, Gabryś (znany Wam ze zlotu w Sulejowie) wczoraj wyszedł :) ze szpitala i niestety ciągle jest ryzyko że znów może trzeba będzie wrócić tam na dzień, pozostali dwaj moi młokosi też w niepewnym stanie zdrowia. Tak więc całe przygotowania na tegoroczne Święta zacząłem dopiero dzisiaj - choinka gotowa na 18:00, a do Wigilijnych potraw zasiedliśmy po 20tej (potraw kilka, żadnego ciasta, ale w komplecie rodziny).
Więc jeszcze raz:
By najbliższy okres, jak i cały przyszły rok był dla Was miłym czasem spędzanym w gronie najbliższych.
wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku
Spokojnych zdrowych Świąt !
Wesołych Świąt:)
Czy Ty jesteś autorem tej fotki ??