No byłem byłem ;) Jutro jazda testowa :D
musimy się kiedyś ustawić w lbn ;)
Wersja do druku
No byłem byłem ;) Jutro jazda testowa :D
musimy się kiedyś ustawić w lbn ;)
nie ma sprawy ;)Cytat:
Zamieszczone przez RockR
Ja również jeździłem F01 730d. Akurat mi nie przytrafiły się żadne przykre doznania. Przeciwnie - byłem mile zaskoczony. Środek ładniejszy i bardziej nawiązujący do tradycji niż w E65, kokpit w stronę kierowcy a gałka do skrzyni biegów powróciła na swoje miejsce.
Ale największą nowością, która mnie bardzo zaskoczyła na plus jest tylna oś skrętna. Dzięki temu manewrowanie autem na postoju jest rewelacyjne, promień skrętu niewiarygodnie mały. Tył auta budzi póki co moje mieszane uczucia. Jest bardzo podobny do lexusa LS, ale jak znam życie za parę lat wszyscy będą już z niego zadowoleni. Pamiętam jakie złe emocje budziła E65 oraz system iDrive. Projektanci aut to wizjonerzy, którzy wyprzedzają o parę lat gusta klientów, tak myślę.
U Tłoka w Łodzi stoi na zapleczu. Widziałem jak musiałem wykręcić ;) wjechałem gdzie nie powinienem ;P
Ogólnie auto ładne ale te srebrne napisy na lampach jakoś mi nie leżą. Kamera pod zderzakiem która w 2 min będzie brudna w polskich warunkach.
Ogólnie autko ładne :)
o kurrrr.... dopiero teraz go zobaczylem i cholera nadwozie jakies takie hmm... ale za to wnetrze bajeczne- MEGA BAJECZNE!!! dla mnie rowniez F01 wysiada przy tym aucie... :shock:Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000
Mam takie trochę niezręczne pytanko. Chciałbym sie ustawić na jazdę próbną i nie wiem czy najpierw do ASO zadzwonić czy jak. Jak to w ogóle wygląda. Bo szczerze mówiąc nie wiem :oops: No ale kto pyta nie błądzi ;)
Zadzwoń do salonu ;) Oczywiście BMW :D :evil: To chyba najprostrza, najszybsza i chyba jedyna droga do jazdy próbnej. Możesz jeszcze zagadać do kierowcy na ulicy jak namierzysz F01 ale czy będzie skory dać Ci sie przejechać to już nie wiem ;D ;D
i tak kazdemu z ulicy, kto przyjdzie, daja posmigac nowa 7..? cos mi sie nie wydaje...Cytat:
Zamieszczone przez Damias
Aha a nie marudzą nic w ASO. Jak będę się wypytywać czy mają F01 do jazdy próbnej? Bo jeszcze każą mi jakieś przedpłaty robić :P
Oj tam przedpłaty.Cytat:
Zamieszczone przez Supermen
Po prostu: zepsujesz - kupujesz :evil: