-
Powinien się wyrobić bo pompę ma już drugą złożoną na stole po regeneracji i tylko plug n play i pare pierdół ale różnie bywa. W razie czego wezmę od mojego dobrego kolegi e38 m60 bo i tak nią nie jeździ;) Właśnie mu regeneruje do niej skóry to będzie wisiał mi przysługę;) Ale raczej tadek zdąży stanąć na koła :D
-
I jak tam Panowie???? Lista zostaje czy ktos doszedl? Mam cicha nadzieje ze nikt nie odszedl?
wyslano z kosmosu za pomoca satelity
-
Oby tak było że lista pozostała bądź się powiększyła ;) Też miałem dziś małą niespodziankę z Bawarką po 7 dniach postoju i musiałem wymienić cały płyn + termostat bo zaczęła skakać temperatura ;P ale wszystko ogarnięte i jest teraz cacy :D
-
No u mnie jest sprzegielko do wymiany ale to sie wezme za to po spocie :D
-
Witam panowie , przeczytałem cały wątek , ale nie doczytałem się gdzie chcecie się spotkać ?? mam luźną sobotę więc mogę dołączyć do zgrupowania .
-
Kliknij na linka jest widoczne miejsce. Jak by co moj nr tez podawalem. A widzimy sie na parkingu przy nurtauo w gdansku. Bede w domu to jeszcze raz wkleje linka
-
Na czwartej stronie masz podanego linka z miejscem
-
Już wszystko jasne , jeżeli nie zmienią się plany to do zobaczenia pod norauto !
-
A więc dla przypomnienia aby nikt nie musiał szukać gdzie co i jak :D
22 marzec godzina 15.00 spotykamy się tu: https://www.google.pl/maps/dir//54.3...m3!4m2!1m0!1m0
to jest centrum handlowe i ustawiamy się bliżej norauto.
na miejscu uzgodnimy co z obiadem itp.
a na 19.00 przemieścimy się i zaskakujemy swą obecnością chłopaków z 3city
tel do mnie 506324870
DO ZOBACZYSKA JUŻ NIEBAWEM
-
jeszcze tylko pare dzionkow i ekipa 3city bedzie mile zaskoczona :D a my oblatani z każdych stron pomorza i do tego najedzeni (brzuszki + nowa wiedza) :triumphant: