Powitać :)
Wersja do druku
Powitać :)
.............................
heh tak ja pisałem. ja jestem adminem syndykatu po nicku powienies poznac. pozdro
Jeśli ty też załatwiasz sprawy pisząc wyzwiska i epitety do osoby do której coś masz to Twoja sprawa ,że zostałeś tak wychowany. Ja zupełnie inaczej.
Kultury to ty nie masz. Rozbijasz sie po innych forach i siejesz zamet. Sprawa dotyczy twojej nachalnosci i agresji na innym forum wiec dostales ostrzezenia pomimo upomnien, i to nie ode mnie. Sprawy zalatwiaj tam gdzie maja miejsce. Robisz ot tylko tutaj. Admina 7er prosze o czasowe zamkniecie mojego tematu do odwolania. Dzieki. Ps a wyzwiskami nigdy do ciebie nie pisalem. Udowodnij czekam na pw
Piękna furka ... I co najważniejsze manual :)
Powodzenia przy modach :)
Mogę mieć plik w formacie, który można przesłać @ i odtworzyć archiwum rozmowy ale nie widzę sensu. Zrobiliście Mikołajkową rejestracje , ale chyba sami nie wiecie w jakim celu..? Regulaminowo Admin może dawać 1 ostrzeżenie,ja dostałem 3 za to ,że kulturalnie odpowiedziałem za zaczepkę..Wszystko jest tam do wglądu.. Więc ja wychodzę z Twojej piaskownicy.
Zoofy i Lookas, to nie jest miejsce na załatwianie takich spraw! Jeśli dalej będziecie to ciągnąć polecą paski! Nie będę zamykał tematu. Liczę, że jesteście dorośli.