Kolo bieda, moze do e34 by pasowalo. Bez naklejek na plus :-)
Wersja do druku
Kolo bieda, moze do e34 by pasowalo. Bez naklejek na plus :-)
A chciałeś ją na żyletki puścić... I patrz jak ona się odwdzięcza teraz ;)
koło bida bo faktycznie schowane do nadkola, bedzie dystans i szerszy niży lać na tył, jest to nieliczna felga której mi nie szkoda bo wygląda pancernie a zmoją ciężką nogą i polskie drogi to ona sie nadaje, jak sie zniszczy to trudno, lepiej stracic takie mpakiety jak jakies skrecane 3tlg na ktorych tylko bedzie wyglądac ale zero jazdy,
zdecydowanie nie rozbiore juz tego auta choć przez dłuzszy okres po wypadku mialem takie zamiary i zaczynala byc powoli rozszabrowywana , ale szybką się otrząsnołem i przywróciłem jej drugie życie, niestety cl600 który był na stronie powitalnej został pocwiartowany i teraz też załuje bo auto mialo 120 tys przebiegu.
Dodam iż 2 dni temu zmieliłem szpere 3.91 i została załozona 3.45 szpera co defakto niby dłuzszy dyfer ale znacznie poprawiło osiągi, na 3 biegu tnie przy 160, 260 tnie na 5 biegu, szukam obecnie samochodu zeby pozyskac skrzynie 6gang i wsadzam do e32.
Przymierzam sie też do kupna kompresora do tego pojazdu ale to z czasem moze bedzie jakaś okazja na alledrogo to sie jeszcze zobaczy.
elvisie jak ci sie podobał pokaz mocy caraudio i mina poczesa ktory mial caly bagol glośników podczas odkrecenia na maxa w e32 1kw? sie chłopaczyna nie spodziewał.
Co sie stalo z tym CL600 jesli mozna wiedziec?
Nie obraz sie, ale troche dales ciala z tym autem...malo jest w polsce Cl600, a co dopiero z takim minimalnym przebiegiem.Szkoda bardzo.
trudno rzecz nabyta, najlepsze jest to ze pierwsza miała byc e32 tylko ze coś było juz nie pamietam ze pierwszy wjechał cl.
wogle do merca nie miałem przekonania i nie byłem jakoś specjalnie z tym autem związany emocjonalnie i nie szkoda mi go wcale.
Wiem że dla nie których blenda pod rej to mega rarytas ale dla mnie przy Twoim aucie wygląda jak mega kupa.
Naklejki na + ze ściągnięte,koło na zimę jest idealne :)
ma ktoś doświadczenia jaką opone na tył przy e32 na styl37 widoczne na foto założyc aby był delikatny naciag, zamówione mam dystansy 15mm, czy 265/35 da jakis efekt czy lepiej 255/40?