Grabs, masz cierpliwość, szczerze mówiąc mając profil i kontakt do jego znajomych chyba dość łatwo ustalić konkretne miejsce zamieszkania tego pacjenta i złożyć mu wizytę :)
Wersja do druku
Grabs, masz cierpliwość, szczerze mówiąc mając profil i kontakt do jego znajomych chyba dość łatwo ustalić konkretne miejsce zamieszkania tego pacjenta i złożyć mu wizytę :)
Tylko czekac kiedy przerzuci się na e65/66 ;)
800 19:46:07
nawet jak przyjedzies
800 19:46:08
to ja ci w********
800 19:46:19
cynk do kolesszków
i lezysz
smieciu
800 19:46:22
BMW E32 750
Ja 19:46:30
najgorszy frajer sie kolegami obstawia
Bez kitu trzeba zrobic z nim porządek bo już mnie zaczyna irytować jego podejscie
Chłopaki ciesze się, że założył drugie konto sprawa wylądowała na policji opisane jest co robił podane są dwa konta na nk prawdziwe i sfałszowane, posługiwanie się czyimiś zdjęciami pisząc że są jego, Jutro będą składane dalsze zeznania i zbieranie dowodów obciążających których zresztą u nas na forum już trochę jest po czym rozpocznie się postępowanie karne przeciwko temu typowi jego tożsamość jest już znana reszta to już drobnostka, trolować w necie można ale do czasu a gość przebrał miare z podszywaniem się i się doigra.
:cheer2::peace:
Mimo, że mój kolega łukasz nie jest już członkiem 7er to nikt by sobie na jego miejscu nie pozwolił żeby ktoś się pod niego podszywał. A Gość po prostu się nie cacka pojechał na komende i sprawę zgłosił. Dojście po IP nie powinno stanowić problemu tym bardziej że mamy konto na nk nawet jeśli nie prawdziwe to Adresy IP różnych loginów doprowadzą do tej osoby.
A ja jestem bardzo ciekawy zakończenia całej tej historii, bo jak by nie było to najprawdopodobniej i ja miałem to szczęście być na celowniku tego dzieciaka :)
Swoje konto usunął ale przewidziałem to i strony wraz z zawartością dokładnie zapisałem na komputerze, ja byłem też w to wmieszany więc chętnie zebrałem dowody które dam Łukaszowi a on przekaże je jutro w odpowiednie miejsce :)
no i brawo panowie,trzeba wyrwać chwasta ;)!!