Zawsze to może nie ale zasadniczo nie ma kolejek, stoki przygotowane...i tyle tras że ....hej :)
Wersja do druku
Zawsze to może nie ale zasadniczo nie ma kolejek, stoki przygotowane...i tyle tras że ....hej :)
I takie gołe to po włoskiej,francuskiej stronie.
Niemieckie,austriackie i szwajcarskie sa bardziej zalesione.
Napisałem wcześniej,że nie miałem nart na nogach od 33 lat zatem mam prawo nie wiedzieć,że istnieją inne narty zjazdowe jak carvingowe...ale rozumiem,że czasem fajnie pochwalic się swoją wiedzą...
No i co...zrobić Ci zdjęcie?
OK...zabłysnąłeś swoją niewyobrażalną wiedzą już wcześniej...wszyscy wiemy,że jesteś instruktorem wszystkich instruktorów...daj już na luz...
Ajj jaj jaj ... Pozostała mi tylko zazdrość
Dyskopatia stanowczo wykluczyła mnie w tym roku :faint:
miłego szusowania :)
No i było super...pierwszy zjazd 6 razy gleba :D ...ale to przez lekki stres...za sztywno sie trzymałem...potem następnych 7 zjazdów i tylko dwie wywrotki delikatne,dodam,że stok dla takich trochę bardziej zaawansowanych bo innego w okolicy nie ma i muszę się przyznać,że parę miejsc mogło przerazić po takim długim okresie...jestem zafascynowany...już wiem,że teraz zima nie będzie dla mnie za długa...Pozdrawiam.
Przy następnej okazji weź godzinę lekcji dla przypomnienia, dobierz odpowiednie narty i będzie lepiej ...choć tyle gleb to nie zaliczyłem przez całe moje jazdowanie :D
Hehe...bez przesady...przez całą swoją narciarską karierę nie przewróciłeś się 8 razy?No to tylko pogratulować...Pozdrawiam.
Narty mam dobrane dobrze...
Już raczej sobie przypomniałem:D...stok jest naprawdę trochę zbyt stromy dla początkujących lub takich co bardzo długo nie mieli styczności z nartami...Widziałem jak ludzie tam zaliczali glebę co kilkanaście metrów a jeden młody chłopak zjeżdzał prawie 2 godziny ze stoku,który normalnie pokonuje się w 5 minut a wywrotek miał chyba ze 30...był wykończony:D.Pierwszy zjazd przysporzył mi trochę trudności ale 7 następnych naprawdę już poszło dobrze i tak naprawdę potem już była jedna wywrotka bo ta następna to praktycznie lekkie wyłożenie się jak już zjechałem do dolnej stacji.Ja osobiście uważam,że było super i jestem zadowolony...jadę znów w środę lub czwartek.Pozdrawiam.
Trochę za dużo ci policzyłem przez tą "7" ...a to były zjazdy :)