jak sie popiesci to się i zmiesci,hehehe :what: :hah: :what:
Wersja do druku
jak sie popiesci to się i zmiesci,hehehe :what: :hah: :what:
a ja mam 14 wesele i musze isc. moze 14 sie wyrwe ale nie obiecuje bo za kolnierz nie wylewam i napewno potancze na weselu. jak znajde kierowce to przyjade w niedziele 15
kierowcy też zapodaj alkomat co by ci lalki nie podrapał :D :D :DCytat:
Zamieszczone przez hrabia81
Albo pieszego na przejściu na zielonym świetle... :roll:Cytat:
Zamieszczone przez czarek 730
witam serdecznie i mam pytanie...może tendencyjne a jednak:) ponoć nikt tak nie daje poznac sie najlepiej jak w bezpośrednim kontakcie....wiec zcy ustnieje szansa bym równiez mimo "zółtodziobstwa" w członkostwie na tym forum mógl uczestniczyć w tej sielance?
Easy
Jasne - TAK. Tyle tylko, że nie wiadomo nic konkretnego o zakwaterowaniu. Mamy tylko termin i miasto. :PCytat:
Zamieszczone przez Easy
Z niepokojem oczekuję na szczegóły. :D Mam nadzieję na lokum ze śniadaniem ;D
Ja też mam taką nadzieję.Nie chce "survivalu" :hah:
Easy-jasne że mozesz przyjechac:)
osko dzieki za zaproszenie i możecie byc pewni ze bankowo będe:)
co do noclegów..tez jakoś wolę komfort ale pamietajmy ze to mazury...wiec o noclegi nawet dzikie nie bedzie trudno..masa tam agroturystyki w dobrym wydaniu nastawionej na klienta:)
Easy
:( to ten zlot augustow czy augustowo?poprawcie w tytule bo ludzi w blad wprowadzacie,sorrki za poprawke ;D
:) krzywy bede w bstoku w czwartek jak chcesz to moge pogadac ze zbyszkiem ambrozejem ten od renault-a .on ma osrodek wczasowy w augustowie i moze by cos mozna byloby tam wykominowac ale wczesniej wypadaloby pogadac.