To nie stop tylko przeciwmgielne... ;)
Wersja do druku
To nie stop tylko przeciwmgielne... ;)
W trybie "P" włączają się przeciwmgielne ? :| ktoś tu chyba mnie czaruje! :D
Na początku te felgi wydawały mi się kiepskim pomysłem, ale z tych zdjęć musze powiedzieć, że całkiem całkiem. Bardzo ciekawie to wygląda... Przynajmniej na zime :P
Ani stop, ani przeciwmgielne... Żarówka która nie świeci się na fotce #14 jest od tylnych świateł pozycyjnych, panowie posiadacze E38 :hah: ;)
może jestem kiepskim właścicielem E38 ale dla mnie " check Front Fog lights" no z czystego angielskiego brzmi -" sprawdź przednie światła przeciwmgielne" ... gaber ty włączałeś halogeny z przodu i działają 2 ??
Neuf, ja podejrzewam że u grabera są po prostu problemy z kontaktami. Kiedy robił foty nie styknęła mu jedna tylna pozycja, a innym razem (kiedy siedział za kierą i czytał błędy) pozycja świeciła, za to halogen nie stykał.Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
A wiem to z własnego doświadczenia, bo u mnie tak jest (i wtedy puknięcie ręką w klosz pomaga)... ;)
No chyba że się mylę i ma coś przepalone - ale wtedy zauważyłby komunikat CHECK REAR LAMPS, bo dostawałby go zawsze.
zgadzam się z tobą to urok bmw :) aby sprawdzić czy żarówka jest przepalona należy przywalić w lampę ja jakiś tydzień temu miałem tylne lampy w pokoju i wszystko czyściłem bo juz ilość brakujących świateł biła wszelkie rekordy :)
Heh, też mnie to czeka... :) Chociaż ciągle odwlekam, bo chciałbym i tak zmienić na kryształki.
Faknie się komponuje ten kolor lakieru z beżowym środkiem.
Szkoda tylko że nia ma -jak to mówi Anatol -łamanych fikołków :what:
Pisałeś co wyświetla się na kompie hehehe czytaj dokładnie... ;)Cytat:
Zamieszczone przez graber
No i co ma "P" do świateł...