O nie byle nie Szwedu ;D ;D ;D ;D
Wersja do druku
O nie byle nie Szwedu ;D ;D ;D ;D
taki jeszcze dodatek :P
o dzizus..ale czorna... "jezdzaca trumna" :]
no dobra teraz mala zmiana wizerunku z czarnej najczarniejszej na troche jasniejsza
jak wam sie widzi taki wizerunek ?
Interesuje mnie pelna krytyka :)
Wrocic do najczarniejszego bumiera na forum
Czy zostawic tak jak teraz chrom wokol auta szyb zderzakow , lecz srodkowe listwy zostawic na czarno
Czy rowniez srodkowe listwy zalozyc z chromem ?
;D
Malo tego zaczynam popadac w chorobe 7ki i ciagle zaczynam wertowac w kolach ,tylko ze jestem mega mega wybredny :P
W obu wersjach wygląda mega dobrze :) Jednak wydaje mi sie że ten chrom mógłby zostać. Podkresla linię auta i dodaje elegancji. Wersja cała czarna troche się za bardzo zlewa.
dla mnie z tym chromem jest znacznie lepiej (zresztą ja zawsze lubie chrom)
niezle to wyglada...
czarne szyby i czarny lakier i chrom wyglada bardzo dobrze...ale warunek reszta tez chrom zederzaki i listwy..
tylnie lampy ... nie potrzebnie sa czarno czerwone.. z bialym lepiej,duzo lepiej
natomist nie widze choroby 7ki... felgi sa te same :]
Jesli chodzi o mnie - z chromem jest lepiej, ale musialbys go dac wiecej. Tak jak pisal 7ka - zderzaki, listwy itp.
Lepiej wyglada Twoja 7ka, gdy miales tylne lampy bialo-czerwone (czarno-czerwone jakos mi nie pasuja... ale, co kto lubi ;) ).
Pozdrawiam, kazda zmiana jest dobra :)
Karol.
listwy sa generalnie na zderzakach tez w chromie , nie zdazylem tylko przodu i srodkowych listew drzwi zalozyc :)
Ale juz teraz wiem co mam zrobic na dniach :)
Lampy czarno czerwone byly pod wersje totalnego shadow :P
Na dniach wroca bialo czerwone tylko sie waham , czy nie wskoczyc moze na diodowe z neonowymi paskami jak to w E39 wychodzilo :)
Co do felg na aucie sa takie same , ale ile juz sie przewinelo przez garaz ..
Jednak ciezko mi wyzbyc sie sloneczek
a mi się te czarno czerwone lampy podobają (...) taki indywidualny wygląd :D