-
Przestało mi się pokazywać ukryte menu w BMW E65. Próbowałem kilka razy. Na samym zapłonie, na odpalonym silniku i nic. Pojawia się tylko trójkąt ABS na środku, potem znika i dalej nic się nie dzieje, amba fatima. Ktoś to przerabiał? Dodam tylko, że to menu mi normalnie działało. Miesiąc temu był silnik wyciągany. Możliwe, że coś gdzieś nie styka?
-
Często widzę na tym forum taką przypadłość, że jak się komentuje auto z aukcji internetowej. To padają komentarze, że golas itp. Chciałbym się dowiedzieć co według Was musi mieć e38 żeby nie nazwać go golasem?:)
-
Witam wszystkich mam takie pytanie, albo jestem ślepy albo mój mechanik gada głupoty. Chodzi mi o zamki maski, czy płytki centrujące te które są mocowane do pasa przedniego na górze, są na dwóch zamkach czy tylko na lewym tam gdzie jest dźwignia do odciągania maski? Według spisu części płytka centrująca jest tylko w ilości sztuk jeden i to z lewej strony, więc czym przymocować prawy zamek? (chodzi o model poliftowy)(jeśli ktoś mógłbym mi również zrobić zdjęcie owej części był bym wdzięczny)
-
Jestem w trakcie poszukiwania nowego akumulatora, bo obecny to już antyk.
Obecnie mam Vartę 100Ah, 760A i w związku z tym mam pytanie. Na stronie dobrało mi automatycznie (do e38 728i) akumulator Centra CA770. Jednak wartości się nie zgadzają. Centra ma 77Ah, 760A.
Czy mogę zastosować w swoim aucie owy akumulator ?
-
ma ktoś może rodzinę w USA :) lub się tam wybiera ? chodziło by o zapytanie w aso o kilka fantów , ewentualne kupno i wysyłkę lub dowóz do Polski , chyba że ktoś może np. z Polski ma tak długie kontakty żeby popilotować to z kraju ?
-
Ma ktoś znajomych, którzy posiadają goły słupek lub nawet sam blok do MB sprintera W906 (316cdi) OM 651. Potrzebuję takie coś, bo korba wyszła bokiem i teraz jestem w czarne dziurze.
Ktoś ma lub miał taką gumową matę w bagażniku w e32? Szukam i nigdzie nie mogę jej znaleźc :(
-
Interesuje mnie zmiana drzwi z dwóch powodów - są doły zjedzone oraz chciałbym założyć podwójne szyby a mam pojedyńcze. Auto przedlift, 1998r.
Czy wyciągam i wkładam drugie drzwi i po sprawie, mam "nowe" drzwi z podwójnymi szybami? Czy jakieś kodowanie czy coś?
-
Fotel elektryczny w E32 - ktoś kiedyś na tym forum mówił jak go odsunąć ręcznie, gdy regulacja elektryczna nie działa, ale nie umiem znaleźć tego posta, podrzuci ktoś? ;)
-
Silnik znajduje się przy prowadnicy fotela zaraz nad podłoga , jeśli się da unieś fotel do góry i wsadz tam głowę zobaczysz tył silniczka z takim wystającym '' kwadracikiem '' - napęd do linki musisz kręcić śrubokretem
-