pasuje ale musisz miec tez slupki
Wersja do druku
pasuje ale musisz miec tez slupki
Szybkie pytanie, a nawet dwa.
e32, m30b30, po odpięciu krokowego podczas pracy na wolnych zero zmian w zachowaniu silnika. Krokowiec się nie przycina, czyszczony. Obroty czasami falują od 600 do 900. Oznacza to że krokowiec do wyrzucenia?
Na odpiętym przepływomierzu z wydechu leci siwy dymek i wydech jest mokry od benzyny - prawidłowy objaw? Na podpiętej przepływce tego nie ma.
Czy takie tuleje będą pasować do e32? Co prawda mają inny nr katalogowy, no ale warto to sprawdzić.
http://allegro.pl/poliuretan-tuleja-...164887607.html
pasują .
Taka sprawa, chodzi o podswietlane lusterka przy daszkach , swiatlo zapala sie po opuszczeniu daszka , do daszka idzie kalbel i od uchwytu tez idzie kabel ( tego haczyka ) , teraz pytanie bo to dziala na zasadzie styku , czy to styk masy w daszkach czy kabla " + " ???
Styk masy w daszku. Po odkręceniu uchwytu/zaczepu, w którym "obraca się" daszek zobaczysz, że jest do niego podłączony przewód masowy.
Obracając daszek, blaszka na tym małym wałeczku daszka styka się z blaszką w uchwycie/zaczepie i zamyka obwód.
:-) dzieki wielkie , Yaz jak zawsze na posterunku :-) chodzilo wlasnie ktory kabel pociagnac do daszkow
Ale światełko powinno zapalić sie dopiero po odsunięciu zasłony lusterka
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Masz rację Jarek, ale jeżeli daszek otworzysz delikatnie, nawet kiedy osłona lusterka będzie odsunięta to oświetlenie się nie włączy.
Dopiero kiedy styk na tym wałeczku daszka zewrze się z masą w zaczepie, lampka się włączy.
Tak , w przesuwanej klapce to wiem ze jest styk jeszcze , ale nie chcialem komplikowac tematu :-) chodzilo tylko o kable i ich biegunowosc , czyli do lampki staly + a na daszki ( na styk ) masa , gra i buczy juz wszystko wiem i dziala :-)