Rotinger GT = gówno roku nigdy nic gorszego nie miałem na piastach założonego. ida w ¶mietnik kupuje z wporotem oem
Wersja do druku
Rotinger GT = gówno roku nigdy nic gorszego nie miałem na piastach założonego. ida w ¶mietnik kupuje z wporotem oem
Wła¶nie zmieniam :) Przód kit do e38 brembo z pływaj±c± tarcz±, tył komplet stoptech :)
Pozdrawiam,
Michał
Sprecyzuje. Biją piszczą a wykonanie jest słabe chyba że ktoś ładnej tarczy nigdy nie widział. Miro chyba ja twoim idź zmierz sobie lakier i ciesz się że ma mało mikronów..... A jak boli cię moja opinia to spoko mam to głęboko w dupie bo dla mnie żadnym wyznacznikiem dbania o auto nie jesteś chyba raczej wyznacznikiem oszczędzania na nim. Skuszony tym całym zachwalaniem tego szajs tutaj się skusiłem w końcu trzeba czasem próbować nowych rzeczy. No i mam efekt tak jak sądziłem czyli mogłem te 500zl przepić. Przynajmniej byłoby miło
A co do pływającej tarczy powinno być dobrze. Takie tarcze z natury trudniej pogiac
Cieszę sie ,ze tobie się to przytrafiło :highly_amused:
Moje hamuj± idealnie i jest im obojętnie z jakiej prędko¶ci.
Spoko ja mam to w dupie. Kupię inne tylko wiem już że rotinger to gówno. Bo one nie bij± trochę one wybijaj± plomby z zębów syf i tyle
Sprawdzilbym na twoim miejscu raczej piasty i układ kierowniczy. Może tam leży problem. Jeste¶ pierwszym co ma tak± opinię na temat Rotingera .
W moim przypadku s± ci±gle w stanie wzorowym, a jak pewnie pamiętasz Textar Pro + nie wytrzymał 1 kkm.
Piasty nowe, układ kierowniczy w stanie idealnym
Pomierzyłe¶ te piasty teraz miernikiem zegarowym ?