Wlot do Tarnobrzega od strony Mielca godz ok 19 może parę min wcześniej....Czarna E38 bodajże na WY
Wersja do druku
Wlot do Tarnobrzega od strony Mielca godz ok 19 może parę min wcześniej....Czarna E38 bodajże na WY
Dziś o 14:30 na ursynowie, na parkingu reala - E38 poliftowe, kolor anthrazit metallic, chromowane nerki, blachy - KOL 7L...
czyje to granatowe e32 które widuję w krakowie w okolicy walerego sławka (gminna/heila)?
(poza tym to jeszcze e34 calypsorot metallic gdzieś tam często się kręci ;) )
Sobota w Pruszczu Gdańskim czarne e38 na tablicach ST
Kto wlatywał do de. około 7.00 w pon. przez Jędrzychowice czarną e65??
bielsko ok 15 czarna e65 na blachach RMI
Zielona E38 i w srodku Grabol, na skrzyzowaniu drogi na lublin i terespol w Zakrecie, chyba Cie pałolicjanty zgarnęły :P
Wczoraj w myszkowie koło kręgielni widziałem ładne e38 na warszawskich blachach, czy to może ktoś od nas zawitał w moje strony?
A ja kuźwa od tygodnia nic na śląsku nikogo nie spotkałem :)
Jeżdżę, jeżdżę i nic :)
Jest podzielność uwagi, więc gitara ;)
Granatowe 7er (poczatek tab.rej.LBI) na BP Vreeland(NL)
A mnie dziś wyprzedzało ciemne e32 na trasie Strzelce Opolskie - Toszek a rejestracja DLR - lub podobna. Naklejki grubooo złote pasy z boku alpina i z tyłu alpina, buczała jak pszczoła przed atakiem. Black hella i marchewki. czyje to wozidło :)
I oprócz wnętrza, samochód jest całkiem spoko ;] Robi wrażenie na żywo.
Co do tematu, o ile mnie pamięć nie myli to we wtorek:
czarne E65, poliftowe, shaddow line, nr. rej DW 130KM ( na 95%), stacja paliw Alf / karczma Sączówka w miejscowości Sączów przy DK 78
Ktoś od nas?
Dziś, obwodnica Piekar Śląskich, 15:47 w pobliżu kopca mijałem czarne/ciemne e38 na katowickich blachach. Ktoś z forum?
Jest tu sporo ludzi z Wrocławiia. Jak ktoś was zobaczy w tym mieście czarną poliftową 740i na 19" słoneczkach z kremowym wnętrzem to będzie to moja ex bo starszy Pan z wrocławia kupił. Może ktoś ją tam zobaczy :)
Dziś w Bielsku-Białej dwie srebrne e38 na śląskich numerach
Dzisiaj, ok. 11:00 DK nr 1 w stronę Piotrkowa Trybunalskiego, ciemne poliftowe E38, nr rej SBE XXXXX, minąłem z dosyć dużą prędkością, mocno zaniedbanym, czarnym E32 nr rej STA ;)
Za kilkanaście minut E38 mnie doszło, ja odbiłem na S8 w stronę Warszawy i tam drogi się rozeszły.
Ktoś od nas?
Srebrne, przedliftowe E65 745i o rejestracji RSA 04xxx widziane któryś raz pod Krakowem. Może ktoś? :D
Też kiedyś je widziałem, ale to chyba nikt z forum.
A któż to był dziś koło południa e38 w parku w Świerklańcu? Tablice SBE? Kolor fjordgrau lub antracyt?
Z pół godziny temu - rosoła na ursynowie, minąłem szybko lewym pasem czarne E32 na warszawskich blachach (chyba z flagą jeszcze) ;)
Na a4 ok 13 czarne e65lube66 na numerach ONY w kierunku Katowic poszedł jak przecinak a w kierunku Czechowic ok14 granatowa e38 przedlift również na nr.ONY
16:30 dziś ,wlot do Kępna - e38,kolor chyba oxford ,pan w czapce z daszkiem, num rej. STA...
coś mam szczęście do e38 Ząbkowice Śląskie srebrne e38 na nr PSL i czarne lub granatowe Paczkowie na nr.SJZ
Wczoraj , granatowe e38 na WPR..... na niemieckiej stronie śmigało w kierunku Berlina a popołudniu ciemne e65 na A13 kierunek Drezno. Ktoś od nas ;)?
Pozdrawiam czarne E32 z szerokim ryjem LU...., które jechało dzisiaj przed Pilznem w stronę Tarnowa :)
P.S.
Mrugałem awaryjnie aby ostrzec przed Panami w niebieskich mundurach :)
Pozdrawiam panów w garniturach z pięknej e38 pod placem unii w kierunku puławskiej
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalk 4
Dziś około 13,00 Zawiercie pod Komenda Policji szara e65 na DJ ale furmana nie było więc tylko autko pozdrowiłem :)
Spotkałem dzisiaj po 14 przy ulicy Marywilskiej w Warszawie obrzydliwą, żółtą e38 na taxi. Okropny kolor.
ta taryfa najczęściej widywana jest na warszawskim Bródnie, w tej korporacji są same żółte auta. a ta co widziałeś jest masakrycznie brzydka... ledy z przodu full ale to full chrom (np. nadkola) i jeszcze kilka okropieństw ;D
http://www.suntaxi.pl/img/slide1.jpg
http://www.suntaxi.pl/img/slide7.jpg
http://www.suntaxi.pl/img/slide5.jpg
Kolor rodem z ADAC ;p
Mam wrażenie, że to żółte e38 jest longiem, patrzcie foto w ostatnim linku.
w namysłowie dziś ciemna e38 chyba po lifcie (ciemno było) ok 16.45 pod browarem.
czyja??
Czyja to czarna E65 jeździ w Katowicach-Brynowie 1177S?
Kraków. Czarne obniżone e38 na czarnej feldze KR 740MK. Ktos stąd? Mignęło mi szybko ale bardzo czyste i zadbane.
http://img.tapatalk.com/d/13/12/07/9ase4ypa.jpgPozdrawiam pana z taxi w e38 na Jana Pawła II szkoda ze ktoś zasłonił
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalk 4