Do srebrnej tylko ori z białym kier przed lub po FL -U .... ;)
Wersja do druku
Do srebrnej tylko ori z białym kier przed lub po FL -U .... ;)
oj juz tyle zrobilem........ a duzo jeszcze przede mna :D moze zalozymy nowy dzial: kto, ile wyrzucil kasy na doskonalenie swojej 7er???? trol i ja chyba bedziemy pioniermi ;D
nie nie ja sie nawet nie wychylam :) ;D
DZIEKI ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI I ZNOW MACIE RACJE!TO CHYBA BYLABY NAJWIEKSZA WIOCHA NO I TEZ WCZORAJ TROCHE SZUKALEM TAKICH SAMYCH LAMP W ORGINALE I DO 7ER NIE MA TAKOWYCH.POZDRO Z WRC!!!
Te lampy to troche bubel. Są przemalowane, a w dobrą pogodę to tylko kieryni migające widać i to z trudem dużym.Cytat:
Zamieszczone przez MARO777
jeśli chcesz by Ci ktoś tył przefasonował to prosze bardzo...
Co do mojego auta, to na ile finanse pozwalają
1) trzeba będzie za jakiś czas pomyśleć o tylnych amorach
2) tył hamulce czekają na wymianę tarcze + klocki + szczęki do ręcznego
3) w tylnym zawieszeniu przy wymianie amorów gumy belki głównej pójdą do zmiany
4) pewnie w przednim zawieszeniu znowu coś się urodzi za jakiś czas ?
5) trzeba odświeżyć konserwację podwozia
6) naprawa blacharska skorodowanego fragmentu podszybia TYŁ czeka
No i oczywiście kwestia finansów co i ile na ile wystarczy.
Troche już zrobiłem w aucie odkąd je mam - ALE CZUJĘ W ZAMIAN ŻE NA PRAWDĘ WARTO !
odświeżę temat:
Jak juz sie uwinę ze wszystkimi niedorobkami po złozeniu auta po dzwonie chciałbym doposażyc go w :
a. navi + 16:9
b. grzane siedziska
c. naprawic roletę tylną
d. pneumatyczna klapa
e. renowacja skóry
f. ringi
g. odnowa powłoki lakierniczej
h. pamięć fotela pasażera
g. licht pakiet
h. grzana kierownica
i. felgi "słoneczka"
j. oryginalne pomarańczowe lampy na tył
k. kamera cofania
l. audio połączone z "kinem samochodwym"(3x monitor, DVD) (wymiana głosników, subwoofer, podłączenie iPODa, zastapienie zmieniarki CD adapterem na USB i karty pamięci)
m. zestaw głośnomówiący (jednoczesnie chcę się pozbyc telefonu - nie korzystam i nie jest mi potrzebny)
Duzo tego.. cukcesywnie bede sie starać wykreslać pozycje z tej listy montując je w aucie
Ariusz po co będziesz tyle kasy wywalał nie opłaca się. Nie lepiej kupić e65 odemnie :D
a sprzedajesz? ile bys sobie liczył, i co kupujesz?:)
Właśnie też tak pomyślałem. Może nawet nie E65 ale po prostu kupić jakąś piękną lalę z E38