-
Oglądaj, sprawdzaj w serwisie i kupuj, bo autko jest naprawdę super wyposażone, szczególnie jeśli chodzi o tylną kanapę.
Z przodu brak wentylacji foteli (nie ma przycisku) i lepszego audio (chyba nie ma Logic7), poza tym pełen wypas.
Jeśli to było auto prezesa z kierowcą, który stał na parkingu pod bankiem :D to przebieg realny, ale i tak trzeba dokładnie sprawdzić - bo różnie to u nas bywa ;)
-
Starałem się dodzwonić do gościa ale jak narazie się nie udało. Będę nadal próbował. No ci co z tułu będą jeździli mają się elegancko. Niestety albo i stety ja z przodu jako kierowca.; Wolę kierować takie cakco niż oglądać...
-
Kolonkos daj sobie luz z ta bryką :D po co masz mieć ładniejsze od mojego :P
-
Hehe żeby się wyróżniać:) a jak kupować to raczej coś lepiej wyposażonego. Można sobie powybrzydzać ;)
A poza tym to w sumie jakoś nic za bardzo nie widać na tych naszych stronach z autkami. A postanowiłem że jak już kupować to w polsce bo nie chce mi się specjalnie do niemiec jechac za daleko.
-
Kolonkos jak jestes zainteresowany to moze uda mi sie zalatwic jakies ogledziny tej fury w Warszawie, jak masz dymac 600 kilometrow zeby sie okazalo ze to padlina to zawsze lepiej poprosic kogos kto jest na miejscu.
-
Jakbyś mógł byłbym bardzo wdzięczny :) To racja a na dodatek tak znam warszawę choćby wcale byłem w niej aż jeden raz.
-
Ale niewiesz gdzie ona dokładnie jest do obejrzenia ? Jakiś komis czy to prywatne ogłoszenie ?
-
To jest prywatne ogłoszenie. Ja dzisiaj probowałem się dodzwonić ale nie dało rady. Jutro ponownie spróbuję:)
-
A ty z Chorzowa jesteś. A dokładniej?
-