tak jak i w każdym innym silniku każdy można zarażnąć
Wersja do druku
tak jak i w każdym innym silniku każdy można zarażnąć
w mojej 320 d to w silniczku nic nie pyka poprostu igla.ale zawiesznie to mnie serio wkurza.
zawieszenie zawsze można zmienić ?
wiem wiem.ale chodzi mi o to ze zawsze cos
Cytat:
Zamieszczone przez chemik666
Jak jeździsz po dużych dziurach to tak będzie prawie w każdym BMW ...
dokładnieCytat:
Zamieszczone przez NikosWariat
poza tym koledzy od początku proponowali 4,0-4,4,widzę że przejażdzka wyjaśniła wszystko.Osobiście także uważam,że pytanie niezręczne...a dlaczego??Nie muszę chyba powtarzać,powodzenia w zakupie.
pozdrawiam
hehe kolego to tylko wrażenie bo 7er to wielka limuzyna, nie czujesz przyspieszenia, przeciążeń, hałasu itd. Moc 7er widać na skrzyżowaniach gdy się rusza z pod krzyżówki, inne auta zawsze giną w lusterkach :DCytat:
Coboss nie przesadzaj. Jak już tak mówimy o tycm ruszaniu z pod świateł to mysle , że prawie 9 sek w przypadku 730d to nie jakieś mega przyśpieszenie. Może kierowcy z którymi sie ścigasz i wydaje Ci sie , że ich objeźdzasz nie wiedzą o tym wyścigu?
730d wcale nie jest szybka. Jeździ dosyć żwawo ale nie poraża osiagami.
Kolego średnio 20 l/100 km? to chyba jednak ta 740 nie była rakietą . Nawet moje dorżnięte 4,4 nie paliło 20 litrów i to po mieście cięzko było mu tyle spalić.Cytat:
No ale w sumie jak miało kompresje 10 na cylindrach to nie dziwie się że spalało 20/100, a moze miala mniejszą kompresję bo 10 to miałą moja i palila 15-16.
Ale nie mówię o ściganiu się tylko normalnej jeździe. Nie zawsze miałem BMW i nie tylko nim jeżdżę wiem jaka jest wielka różnica. Wsiądziesz do Civic i myślisz, że masz F1 ;D a tak na prawdę to średniej szybkości auta... Dla tego kolega myślał, że jego 3er jest sporo szybsze a pewnie nie jest.Cytat:
Zamieszczone przez EVAN
Ważne że udało mu się przebrnąć przez silniki i już mamy kolejnego miłośnika V8 od BMW :)