Zamieszczone przez Aldik
Ciekaw jestem czy któryś z Was próbował chociaz żarówke zmienić- plastikowe śróbki które są właściwie jednorazowe też o czymś mówią, pomine ile sie naklołem jak głupie klocki zmieniałem, tak wszystko zapieczone i trudne do zrobienia że musiałem po pomoc z warsztatu dzwonić, wymiana rozrządu to wydatek wtedy ok 2,5 tyś na nie ori częściach i zajmuje kilka dni itd itp O wygodzie może mówić jedynie osoba ponizej 175cm wzrostu bo ja mam po 180 i prawie o sufita zawadzałem nawet na najniższej pozycji, do wciśnięcia sprzęgła trzeba 2ch bo tak cięzko chodziło (nawet po wymianie, chociaż przyznm ze we V8bmw wiele lepiej nie jest, ale jest). Wyposązenie to chyba kązdy moze sprawdzić na allegro, zapomnijcie o pamieci foteli o bocznych roletach itd itp.. Wybaczcie, wiem ze Alfa 166 to pięny samochód, miałem silnik 3.0V6 i sam jego wygląd był prześliczny, ale ostrzegano mnie przed zakupem samochodu tej marki i po prostu się niestety na własnej skórze przekonałem ze mieli racje- coś przepięknego ale w straszliwie tandetnym wykonaniu...