Fajnie ,że temat częściowo opanowałeś , ale dlaczego te styl 32 kupiłeś z e36/e46 ? Jakie masz tam ET ?
Wersja do druku
Fajnie ,że temat częściowo opanowałeś , ale dlaczego te styl 32 kupiłeś z e36/e46 ? Jakie masz tam ET ?
Dzięki za rady jpj, mam wszystkie dysze i osłony tylko nie zakładałem ich na zderzak, jak wróci od lakiernika to przejrzę wszystko to co opisałeś. Co do farby, podaj cenę na priv, bo przydałaby mi się na tylną kanapę.
Elivs, dokładnie są z E46. ET przód 47, ET tył 50. Kupiłem, bo była okazyjna cena tym bardziej jak są po renowacji i położony świeży lakier. Nie przymierzałem jeszcze do siebie, ale będą jakieś efekty uboczne tego, że są z E46?
W E32 masz seryjnie ET20, zobacz czy przypadkiem nie będą schowane za bardzo. Możliwe, że będzie potrzebny dystans do nich.
Będzie potrzebny dystans na bank. Przy takim et to będą blokowały się o zawiechę.
Mniejsze felgi, to się aż zapierały o zacisk przy takim ET. Ja jeździłem z dystansem 35mm.
No to dzięki Panowie za poinformowanie, bo lekko bym się zdziwił zakładając felgi. :frusty: 30mm dystanse będą ok, czy tylko od 35mm i wyżej?
Po 30 wystarczy, choć jeśli możesz weź je oddaj albo sprzedaj i kup normalne S32 8/9" z E38 albo chociaż z E39
Oddać już niestety nie mogę, ale do czasu powrotu od lakiernika może uda się opchnąć, coś pomyślę nad tym. Tylko czy E39/E38 nie ma innych średnic otworu centrującego?
E38 ma taką samą średnicę. E39 ma ciut większą, ale lepsze już pierścienie centrujące niż 30mm dystansu ;)
Dobry okres na sprzedaż kół, więc nawet się nie zastanawiaj. Szkoda, że nie zapytałeś nas o radę przed zakupem ;)