Ciekawi mnie skoro 80-100km/h to bezczelnie na żółwia, to jak sie nazywa jazda zgodnie z przepisami ruchu drogowego? czyli 50km/h...Cytat:
Zamieszczone przez coboss
Wersja do druku
Ciekawi mnie skoro 80-100km/h to bezczelnie na żółwia, to jak sie nazywa jazda zgodnie z przepisami ruchu drogowego? czyli 50km/h...Cytat:
Zamieszczone przez coboss
szczelnie na zolwia po tabletkach nasennych ;)Cytat:
Zamieszczone przez ariusz
prawdziwy facet nawet zapalniczke ma na benzyne :DCytat:
(podobno)
Haha jacy ekolodzy sami na tym forum prosze prosze. Przesiadzcie sie na toyote prius. Dodaj ze lpg ma wyzsza temperature spalania i nizsza wartosc energetyczna. Nie ma co zaczynac dyskusji bo i tak to nic nie zmieni. Ci co maja jezdzic na gazie beda jezdzic dalej. P.S panie Ariuszu mozna bylo kupic inne tansze auto w zakupie i utrzymaniu wtedy pana zona i dzieci mialyby jeszcze wiecej rzeczy. I chyba ambicja bylo kupienie takiego auta wiec jakies nielogiczne dla mnie to tlumaczenie. Widocznie jestem malo bystry ;) Zreszta nie jest to istotne wkoncu to panskie auto i panskie pieniadze.Cytat:
Zamieszczone przez wolowy
proponuje spuścić z tonu i nabrać dystansu do siebie, może jakieś komedie poogladać, poczucie humoru sie wyrobi.Cytat:
Zamieszczone przez blitz
:)
Faktycznie jestes mało bystry, skoro to tłumaczenie nie jest dla Ciebie logiczne.Cytat:
Zamieszczone przez blitz
I nie jestem Pan - na forum zwykliśmy mówić do siebie na Ty.
Witam,
dyskusja tutaj wraca do juz nieraz maglowanego tematu zapalniczek, oleju po frytkach itp.
Nie obrazamy sie nawzajem!!! Ktos z zewnatrz chca sie dowiedziec cos o lpg do F01 musi przeczytac 5 stron bezsensownych komentarzy. Dzial "Na kazdy temat" jest nizej!!!
Prawda prawda koledzy
Nie lubie domowego oleju bo pare lat temu sie poparzyłem i leżałem w szpitalu potem :DCytat:
Zamieszczone przez greg38
A ja oglądałem ten sam program ale tym razem coś innego przerabiali ale im chodziło o to że NIE INSTALUJE SIĘ LPG DO BENZYNY! Ale o to aby skonstruować lub przerobić całkowicie silnik pod gaz i to nie takie siki z naszych stacji ale przede wszystkim pod wodór, który w dodatku uzyskiwali sami w domowym zapleczu :) Oni sami twierdzili, że to co się robi z samochodem jest mocno nie teges a skonstruowanie silnika tylko do gazu sprawia, że auto jest tańsze w utrzymaniu, jego wydajność i moc, mocno rośnie i przy okazji jest bardzo ale to bardzo ekologiczny i zarazem ekonomicznyCytat:
Zamieszczone przez wolowy
zależy od drogi :) ale ogólnie jazda naszymi autami zgodnie z przepisami jest czymś strasznie nudnym (trzeba uważać aby nie zasnąć :D) i czymś bardzo męczącym przy okazji.Cytat:
Tylko proszę nie uznaj mnie zaraz za pirata drogowego bo wariat nie jestem i nie latam 100-ką po wioskach itd. ;)