Trzeba wiedzieć o której się spotykamy w Toruniu wtedy będzie trzeba się dopasować o której zjedziemy się ja i Jack w tym Strzelnie i uderzamy na Inowrocław a potem wszyscy razem na spotkanie z pozostał grupą 7er już na miejsce.
Wersja do druku
Trzeba wiedzieć o której się spotykamy w Toruniu wtedy będzie trzeba się dopasować o której zjedziemy się ja i Jack w tym Strzelnie i uderzamy na Inowrocław a potem wszyscy razem na spotkanie z pozostał grupą 7er już na miejsce.
Jasne że 9godz pasuje ale trzeba znać też konkretne miejsce i godzine spotkania w Toruniu gdzie wszyscy się zjadą a potem peleton na majówkę.Myślę że już czas na konkrety co nie?Cytat:
Zamieszczone przez Jack
ja myśle że wszyscy 7er powinni sie spotkać przed zlotem w jednym miejscu czy z północy czy z południa spotkanie w jednym miejscu i w tedy ładny wjazd na teren. :)
No to proszę o konkrety gdzie i o której wszyscy zjeżdżamy do Torunia??
Może MariuszE38 by coś konkretnego zaproponował?? Godzina i adres??
Już wcześniej była mowa o spotkaniu przed wjazdem na zlot.
Ma to być spotkanie pod pomnikiem w Toruniu .
Można jeszcze ustalić ulice i godzinę dla ułatwienia :)
No to do zobaczenia :)7ery :)
a wawa skąd i o której rusza?
Panowie ręce mi opadły ... Firma " Auto Partner " uznała ,że muszę pracować 2 maja ... w sobotę w godzinach od 8 do 13 ... I niestety mojej obecności na Majówce nie będzie ....
lista:
1. Mariusze38
2. Mięsny730e38
3. Jack
4. e32maaaciek
5. czarek730
6. Neuf
7. Anatol
8. Easy
9. co arti
10. Flashpintman
11. remikm3bmw
12. Dzuda
13. Ramzes
14.Supermen (compact)
15.M.r.77.bmw
16.Pawka 84
17.Aruisz
18Spinacz -będziesz leciał z Gdańska ???
19.Fotomay (rozumiem że będziesz 7-ką z kolegą ?)
20.Seven ( ??? )
21.no i ja "Max"
Ja będę leciał z Płocka także mogę do was dołączyc w Toruniu, bądź pod Toruniem, ja jestem otwarty na wasze propozycje :] a będę na pewno
Cytat:
Zamieszczone przez seven
Ja z mięsnym planuje wyruszyć w nocy z piątku na sobote ok 2 / 3 rano jak masz chęć zapraszamy (skrobnij jakieś PW do Mnie ) w toruniu myjnia na BP i dzwonimy do Mariusza e38 :cool: z Torunia :cool: