Mnie się podoba :chuncky:
Znając Twoje zmiany aut za 2-3 m-ce będzie na allegro :)
daj cynk jak będziesz wystawiał bo mi się podoba .... nawet bardzo :)
Wersja do druku
Mnie się podoba :chuncky:
Znając Twoje zmiany aut za 2-3 m-ce będzie na allegro :)
daj cynk jak będziesz wystawiał bo mi się podoba .... nawet bardzo :)
Auto idealne, najlepsza limuzyna jaka jest wg mnie
Cześć Jakubie, f01 oczywiście ze była brana pod uwagę tylko......
Brak celownika na masce hehe, awaryjność silników w fce woła o pomste , ja lubię benzyne a merc v8 5.0 to najlepsza sprawdzona benzyna praktycznie bezawaryjna czego fce brakuje, bo diesle 3.0 bmowskie uważam za słabe no i najistotniejsze to jak przyjrzysz się dogłębnie wyglądzie fki to jest klon paszczaka e65 , a że ja mając ją 4 miesiące z czego 3 stała w serwisie miałem poprostu dość bmw, ogólnie pozbyłem sie bmek i zakupiłem na weekendy sklase a na codzien mam niezawodną superb.
Czy to był dobry zakup to sie z czasem wyjaśni.
Proszę o nie branie mojej myśli na temat fki czy e65 jako obrazę, wyraziłem swoje zdanie na ten temat, jednemu się podoba drugiemu nie , rzecz gustu i upodobań.
No nareszcie sobie kupiłeś normalne auto ,a te KUPĘ sprzedałeś .
Nie wierze ,że już numerów FIRMOWYCH nie masz :chuncky: piękny model merca :peace:
Fajnie, ze sprzedałeś tamto badziewie i kupiłes znow mercedesa.
W sumie szybko zdanie zmieniasz-jak pytałem o sprzedaż 600biturbo to powiedziałeś, ze brakowało Ci BMW, teraz piszesz znow cos innego...
Całkiem szybko udało Ci sie pozbyć tej 760Li :)
Gratuluje zakupu, W221 to konkretny wóz, szczególnie w tym silniku!
Sprzedawała się całe 2 dni, kolejny mit obalony że 760 się w Polsce nie sprzedaje.
Mnie nie dziwi że poszła, jak 70% ceny to części jakie w nią wsadziłeś ;)
Bardzo szybko sprzedajesz swoje auta, ale to chyba się*bierze z cen - masz wyjątkowe wozy, w wyjątkowych cenach (okazyjnych).