-
To fakt. Też takie miałem w e65 jako jeden z pierwszych na forum i też mi to wszyscy wypominali.
Więc Ariel sie nie przejmuj....zazdroszczą i tyle :)
Autko zacne. Jakbym miał możliwość kupić F01 i by były takie fotele a inne wszystko było by OK to bym szarpał jak Reksio szynkę.
-
E tam biadolicie tylko...wszystkiego mieć nie można....:RpS_laugh:
Mi to by całkiem goła F-ka wystarczyła do szczęścia...:RpS_thumbsup:
Btw...gratuluję wyboru BMW...:thumb:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bezi
Autko zacne.
Mi też się podoba. Jesli to nie tajemnica to napisz ile takie auto kosztuje w UK
-
Fajna F-ka...Gratulacje...
-
Znalezienie auta co ma - to co sie chce to hmmmm mission impossible musialem isc na kompromis w tym wypadku malutki przebieg lol a naprawde fotele w pelnym komforcie to ostatnia rzecz ktorej szukalem.jezdzilem i mega dla mnie nie wygodnie bylo - twarde i miejsca nie moglem sobie znalesc a mam problem z biodrem.zaskakujaco fotele w sporcie z miekka skora byly mega wygodne.troszke mi te fotele nie pasza ale polatam sprzedam i juz wiem ze jeszce swiezsza kupie z ciut lepszym wypaskiem.spalanie narazie w cyklu mieszanym - dojazdy do pracy 36km dziennie w obydwie strony 8.9L / 100km wliczajac kilka ostrych depniec - wiec mysle ze super.
# podziekowal za dobre slowo lol naprawde mega auto :)
-
Później kupisz taką w M-pakiecie, pełny shadowline, czarna nerka, 20/21 cali z konkretnym wypasem :)
-
-
Rzeczywiście z wyposażenia jej trochę brakuje ale i tak eFa robi super robotę i chciałbym mieć taką "bidę". Do tego wrażenia i spalanie extra....nic tylko kupować ;-)
-
To w sumie nie tak dokonca ze bida bo pseudo alu nie ma na desce ;) to dopiero kibel.jezeli bym kupywal nowa to bysmy mogli narzekac ze tego czy tamtego nie wzialem a tak wybiera sie najlepsze zlo :) po co mi komfortowe fotele w aucie z 2009 roku z 100k mil przebiegiem jak zaraz 5k trzeba bedzie w cos wsadzic
-
Zawsze można w komfortowych fotelach podróżować z serwisu do serwisu, grunt żeby autko było "dobre" i bezawaryjne, bo to cieszy najbardziej :)