-
Kurde, rewelacja u was z tymi cenami.
Ja dwa lata temu świeżo po zakupie auta miałem najtańsze oc w PZU za 2779zł o ile dobrze pamiętam... W zeszłym roku na szczęście nie było aż takiej tragedii, bo "tylko" 1400zł. Ciekawe jaką ofertę przygotują w tym roku...
-
Może zarejestruj auto w innym mieście !? Masakra 1400.
-
Ja przy max zniżkach w zeszłym roku za e38 740 płaciłem 840zł OC+NNW. W tym roku samo OC 1024zł.
-
dostalem 1250zl najnizej jak sie dalo, max znizki
w jakiejs firmie ktora pierwszy raz slysze
w innych bylo 1500-2.5 zlotych
zonaty dzieciaty, prawo jazdy dlugo, powzyej 35 lat
mialemwypadek okolo 2006 rok..
wiec 10lat bezwypadkowosci
niezle co?? :)
pojechali z cenami
w bielsku by bylo okolo 800zl bo mi pani sprawdzala z ciekawosci
w jakims pogwizdowie pewnie z 700zl
kolosalna roznica jest jesli chodzi o lokalizacje
w wawie pewnie najdrozej, pewnie mniej jak 1500 nie da rady :)
-
Ja placilem w maju 973 zl. 25 lat. Chyba 30 czy 40% zniżki. Axa
-
Ja mam współwłasność z mamą i płace niecałe 400zl w mbanku. Zniżki maksymalne, nie ma to jak na wsi mieszkać :-)
Wysłane z 1+2
-
Z własnego doświadczenia wiem, że firmy ubezpieczeniowe strasznie w ch... lecą w tym roku (i nie tylko w tym). e32 mam 4 lata i na początku płaciłem 1500zł, bo przez dłuższy czas nie miałem auta na siebie. W zeszłym roku było 30% zniżek i jakieś 940zł, więc w tym spodziewałem się kolejnych 10% w dół, mimo że słyszałem, że stawki OC mają pójść w górę. No i w lipcu dostałem mailem propozycję około 1150zł za przedłużenie w link4. Sprawdziłem sobie w axa i podstawowe wyszło mi 550. Ze strony link4 wydrukowałem wzór wypowiedzenia i zaznaczyłem opcję, że mogą się skontaktować z ofertą. Godzinę później dostałem telefon, pogadałem 10 minut i skończyło się na tym, że dostałem OC + NNW + ubezpieczenie szyb + coś tam jeszcze za 570. Więc wystarczyło tak naprawdę trochę posprawdzać i podyskutować, żeby ze swojej propozycji zeszli o 50%.
-
Tak jal pisalem moja kobieta pracuje w muliagencji i moze pomoc wyliczyc najtaniej jak sie da wie co gdzie zmienić zeby bylo taniej wiec co niektorym moze pomoc moge podac nr na priv jakby ktos byl ciekawy i chciał sprawdzić
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
-
Dajesz na prv, może sie przyda. A robi też miesięczne na prywatne umowy ?
-
Poszlo priv
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka