Dasz radę miernik nastaw na prąd stały DC, zakres napięcia 20 V i po naciśnięciu na klakson przy samym sygnale ma być 12 V tak na tej samiczce ma być :)
Wersja do druku
spoko , sprawa rozwiązana .... bezpiecznik po podmianie ruszył , działa :)
DRUGA SPRAWA :
w co wpiąć małą wtyczkę co jest koło wpięcia pasów ( od strony tunelu ) są tam małe czarne wtyczki dość krótkie , małe czarne i dyndają sobie luźno .... dodam że z dywanu wychodzi tylko duża wtyczka do fotela , poszukałem pod wykładziną i jakoś nic luźnego tam nie ma...
Swieca....wlasnie dzis na kompa jade, a czyli gdzie to szukac na slupku bocznym czy gdzie?
http://otomoto.pl/bmw-750-rzadowa-po...C33523536.html zobaczcie to , ona ma na panelu od sterowania grzaniem i roleta wyjście AV z przodu , tak było seryjnie czy ktoś coś kombinował bo jakoś brzydko wpasowane to jest
Nikt mi nie pomoże?
Przy normalnych temperaturach po włączeniu klimy, I bieg wentylatora powinien włączać się od czasu do czasu, natomiast w takie upały jak mamy teraz, na postoju, I powinien chodzić praktycznie na wciąż, a II jeśli już się włączy to też raczej nie zgaśnie, bo wspomaga też chłodzenie silnika (mówię o pracy silnika na postoju). U Ciebie jeśli wentylator pracuje tak jak opisałem problemem pewnie będzie visco.
po włączeniu klimy w każdym samochodzie automatycznie nie ważne czy na postoju czy nie powinien załączyć się wentylator klimatyzacji na 1 bieg.
Irek ma rację, w generacji e34/e32 jest tak jak napisał.