No to w sumie nie jest tak drogo jeśli policzysz koszt markerów z Allegro które potrafią kosztować 300zl. A ile czasu już je masz ?
Wersja do druku
No to w sumie nie jest tak drogo jeśli policzysz koszt markerów z Allegro które potrafią kosztować 300zl. A ile czasu już je masz ?
Miesiąc czasu jak na razie. Dopiero co się pojawiły
Jak się to montuje?
To są markery z wbudowaną jakąś zmieniarką kolorów czy na jakiej to zasadzie działa? Opisz proszę sposób montażu, czas realizacji itd
Obstawiam, że to coś w tym stylu
http://www.ebay.com/itm/CHAMELEON-EY...56844485&rt=nc
Pewnie tak, ale te co pokazałeś akurat do e65 nie podejdą
No wiem wiem, ale może być to ciekawa alternatywa dla tego obecnie mamy na rynku. Może by poszperać na aliexpress i zrobić jakieś zamowienie grupowe ?
Chińczyki produkują markery RGB już od długiego czasu. Konstrukcja markera ta sama tylko dioda może być sterowana na 3 kolory.
Tu 7 kolorowe za małe pieniądze:
http://www.aliexpress.com/item/Pair-...08.4.22.ntbjEB
Podejrzewam ze czas pracy to kilka miesięcy i szlak je trafi jak to z produkcja chińska:) Ale może się mylę.
************************************************** ***********************************************
W temacie oświetlenia mam pytanie, wszyscy piszą ze lampa w e65 jest nierozbieralna. Jaki jest tego powód, ktoś próbował rozklejać na gorąco?
Jeżeli byłaby rozbieralna to można wtedy zamontować do e65 ring w innej technologii – dającej więcej światła i wtedy będzie możliwa jazda na ringach jako dziennych.
Jest jak najbardziej rozbieralna - tzn rozebrać łatwo, gorzej złożyć i skleić :) , z tego co wiem mało kto tego się podejmie, ale są firmy które to robią
Natomiast pytanie należy zadać czy taki zakład da gwarancje i na ile że owa rozklejona i sklejona lampa nie będzie przeciekać parować itd bo to kluczowe sprawy
Ja bym w każdym razie nie dał swoich rozklejać bo mam wersje US i na allegro przez lat 5 jak mam auto widziałem 1 komplet który dało by się zamienić a tak to lipa,
a nawet do wersji EU lampy tanie nie są
Co do chinszczyzny to nawet nie pokazuj takich lampek bo to szkoda czasu i nerwów, a jeszcze się pewnie fura może od tego skopcić :(