autko jest na sprzedaż pytania i oferty na proszę na pw. na razie nie ogłaszam szerzej niż na kilku forach. decyzja jeszcze ostateczna nie zapadła.
Wersja do druku
autko jest na sprzedaż pytania i oferty na proszę na pw. na razie nie ogłaszam szerzej niż na kilku forach. decyzja jeszcze ostateczna nie zapadła.
to poszedłeś po bandzie teraz :]
Wysłałem PW, właściwie z ciekawości, bo to auto zawsze mi się podobało.
Szkoda że ta 735 nie może nigdzie na dłużej zagrzać miejsca, mimo że obecny jak i poprzedni właściciel są konkretni i do tematu podchodzą bardzo właściwie.
Wychodzi na to że tego rodzaju zabawa ze starą siódemką do łatwych nie należy...
Cóż jest powodem sprzedaży tego pięknego egz? Jeśli wolno zapytać?
odpowiem wszystkim iż nie probemy z modzeniem. a tylko wyskoczyła mi dziura finansowa której się nie spodziewaliśmy i tylko i to wyłącznie jest powodem sprzedaży.Cytat:
Zamieszczone przez rodzinabmw
Czarna,fajna...Szkoda że nie w klimacie GS
Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
..mało braknie jej do tego-graty leżą i czekają...zobaczymy jak to będzię...
PZDR
te dziury są gorsze niż trójkąt bermudzki, sami w taka wpadliśmy ale myślę że sprzedaż 7 nie będzie konieczna. Póki co szukam pracy :-(Cytat:
Zamieszczone przez LoOkas
Lookas żyjesz???Jak tam te twoje "handle,zamwiany,wymiany" ?? ;D
maćku. a więc tak. E32 stoi w garażu troszkę zdekompletowana. części i elementy mam w pofoliowane po odnowieniu i od dziś zabieram się za ich założenie. także e32 nie sprzedaje zostaje u mnie. Jest dobrze, tak myślę.