Każdy ma swoje zdanie osobiście nie chcę nikogo urazić ale jeżdzić M-ką w gazie to tak jak dmuchać dmuchaną lale......kwestia oszczędności do mnie nie przemawiają:p dobrze ze motocykle są wolne od takich modyfikacji:cool:
Wersja do druku
Każdy ma swoje zdanie osobiście nie chcę nikogo urazić ale jeżdzić M-ką w gazie to tak jak dmuchać dmuchaną lale......kwestia oszczędności do mnie nie przemawiają:p dobrze ze motocykle są wolne od takich modyfikacji:cool:
Zgadzam się z tobą slowik871 w 100% też mam motocykl-zarąbiste lekarstwo na brak M5
Osiem stron piedr... i o wyższości Pb nad LPG ....
Pytanie dotyczyło : "BMW M5 e60 a LPG". Kto jakie ma konto ,a jakiego człowieka udaje bo tankuje na pokaz za 20 plnów 10 minut na cepeenie nic nie wnosi.
Dajcie na luz .
Wygląda to jak zawody w piaskownicy o grabki ....
to dlaczego moje posty są kasowane? dlaczego mojego zdania nie moza uszanowac z "tolerancją"? dlaczego ja moge miec inne zdanie, a jak juz mam to jestem "uciszany"? dlaczego jak bezi mnie obraża mowiac ze moje auta to żenada to jego posty sa dalej widoczne? świństwo wiesz cortez....
Jakbyś nie zauważył to posty Beziego też sprzątam. Innych też. Mielicie o tym gazie aż się rzygać chce. Każdy musi mieć ostatnie zdanie- nikt nie odpuści. Dlatego ja będę miał ostatnie zdanie i zamykam temat.
krzywy191
Jeżeli chcesz to mogę cały wątek usunąć i wtedy nie będzie widać moich postów też.
Jeżeli chcesz to daj znak na PW