wymiana całego wnetrza moze tez sie kojarzyć ze auto było spalone w srodku
Wersja do druku
wymiana całego wnetrza moze tez sie kojarzyć ze auto było spalone w srodku
No bez przesady spalonego auta bys tak nie odbudowal . Pozatym bylo by to nie oplacalne . Ktos mial fanaberie i wymienil tapicerke . Nawet u nas na forum jest klka takich aut . Pozatym zeby cos wiecej powiedziec trzeba tam jechac i ogladac ...
Technics ja widziałem A8 której wnętrze było nadpalone a jednak komuś zależało żeby ją zrobić, Polak potrafi. Dokładnie jak ktoś jest z okolicy niech obejrzy, cena dobra.
Powodów zmiany tapicerki mogło być kilka
- fanaberia właściciela
- zniszczona bardzo tapicerka(środek auta) wynikajace z ilości km i niedbałości właściciela
- podtopienia auta
- zniszczenie świadome środka - np farba lub inna chemiczną substancja
- nadpalenie środka
- itd itp
zmienić można oczywiście wszystko pytanie - DLACZEGO?
A tego dowie się/lub może przypuszczać ktoś, kto to autko zobaczy na żywo - stoi w Zabrzu, więc jak ktoś z forum zainteresowany podjedzie po mnie moge pojechać obejrzeć bo póki co jestem uziemiony w domu bez auta i mam chwile czasu
ADASIO skąd jestes ?
napisz mi numer telefonu to sie skontaktuje z Tobą i podjade
Dajcie znać Panowie kiedy byście się wybierali, zawsze można podjechać w więcej osób ;) Niby nić nadzwyczajnego ale jestem ciekaw tego auta.
Mała historia:
"wpada do mnie kumpel na wódkę wieczorem, wściekły i ma doła bo rozwalił swoje e65, w plecy bo AC nie miał a On juz ma ta młodszą po lifcie. Troszkę żeśmy popili ale w końcu kumpel stwierdził, że lepiej na części sprzedać będzie, bo i podłużnice rozwalone i dach sie nagiął a ze miejsca mamy pełno to może sie i opłaci. Przy okazji 2giej flaszki dogadałem sie z nim że podmienie sobie pare gratów. Fanie będzied wyglądać jasna tapicerka do srebrnego - jak mysłicie ?"
@FABIO80 - jestem ze Śląska
Jeśli poważnie wybierasz się ogladac to autko to napisz PW date dam ci nr tel i sie jakoś dogadamy
@Aldik - jak pozwolisz mi też cos wyrwac to Ci powiem
a może ktoś chętny na kupno 730d 260k przebiegu, rocznik -11.2003, skóra wentylowana czarna - z przodu grzanie i "wianie" z tyłu samo grzanie. zawieszenie zwykłe(ale to specjalnie było takie kupowane). jakby ktoś był zainteresowany to wszystko na prv wypisze i zdjęcia porobie :)
PS. nie wiem czy tu mogę pisać z taką propozycją, jak coś to proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu albo skasowanie posta.
Zrób porządny temat ze zdjęciami, vinem i wyposażeniem w dziale "sprzedam"