-
Polecił bym Ci Audi a2 z silnikiem 1.4 TDI . Żona ma od 5 lat i jest super. Pali max 5L w trasie 3-3,5L/bezpieczny 5 gwiazdek/karoseria aluminiowa/polacam z roku 2004/5. silnik 3 cylindy chodzi jak traktor ale taki jego urok :). do 25tyś znajdziesz spokojnie.
-
Mam A3 w benzynce nna sprzedaz
-
-
Osobiście miałem 1.4 16v montowany w audi , vw , skoda . ogólnie tragedia pali ja smok w miesice do 8-9 litrów trasa 6-7. jak kręcisz 3,500 up to bierze olej na potęge. ogólnie nie P O L E C A M BP. A tu foto mojej byłej furki.
http://img62.imageshack.us/img62/3386/dsc01779xn.jpg
-
Zaraz się zrobi temat z fotkami byłych fur .... :D
-
A ta kobieta na pewno chce małe auto ? Moja na przykład z uwielbieniem ujeżdża moją E38 i nie chce się przesiąść do małego ;-) Może trzeba ją spytać i ewentualnie doradzać większe autka ?
-
Ona by wolała SEC'a no ale wiadome że do jazdy na co dzień to nie przejdzie :) heh[/QUOTE]
No to żaden damski wózek nie podejdzie jeśli ma być usatysfakcjonowana.Ciekawy jestem co kupisz (kupicie) ;)!!
Moja jeździ New Beetle 1.9 TDI,nie mogę powiedzieć złego słowa na te autko,jeśli nie byłbym taki przekorny to może sam bym zmienił auto na VW :D Teraz szukam dla niej Eos-a bo to fajne autko a więc polecam.
-
Ja nadal polecę megane II bo wbrew pozorom łamią wszystkie złe opinie na temat renault a do tego sa tanie w eksploatacji.
P.S. a zdjęcia nie wstawię :p
-
-
Sam też będę chciał zmienić eskę na audi no ale nie będzie to a4 :) Najbardziej do gustu jej przypadło właśnie A4 B6 kombi. Ona generalnie aut w kombi nie lubi ale to wyjątkowo się jej podoba,i do tego będzie praktyczne. Zajmuję się ona robieniem różnych dekoracji itd to kombi będzie najlepszym rozwiązaniem.