słuchaj kolegów bo dobrze prawią ;). Dealer pamiętaj że teraz masz zimę a zimą auta sprzedają się gorzej a co za tym idzie wyrwiesz auto taniej. Wiosną nie ma mowy o takich negocjacjach jak teraz..
Wersja do druku
Dealer większość e65/66 miała większe-mniejsze przygody. Akurat ta miała szczęście i przerobili ją na polifta. Auto nie musi być poskładane aby można przy okazji lift strzelić, wystarczyła stłuczka przód, ktoś lekko w 'tyłek' wjechał i już ..
przypomniało mi sie ze to auto było na sprzedaż kilka miesięcy temu wiec zadzwoniłem do sprzedającego, auto kupił za 40 tys 3 miechy temu od właściciela sieci hoteli, założył gaz Agis , wtryski baraccuda, sprzedaje bo musi kupić dostawczaka. Auta jest dalej na Poznańskich blachach bo niby nie mógł jej zarejestrować bo nie dosłali mu ori umowy leasingowej, wydaje mi sie ze coś kreci, rozmawiał ze mna jak typowy handlarz. Technicznie niby bez zastrzeżeń . Cena ostateczna 45 tys
Dealer25 ja mam 15km do Legnicy, więc jak chcesz to w tygodniu mogę podjechać i obejżeć.
Na zdjeciach wyglada ta kierownica troszke dojechana . U mnie 180 tys i jak nowa a tu 230 i taka roznica . Ogolnie to chyba na minus ogolne zabrudzenia auta w srodku . Widac ze ktos nie dba , ja jezdze zawsze z dzieckiem i w polowie tak brudna nie jest . Ogolnie polift jak dla mnie to nawet po lekkiej kolizji bardzo na plus , jak by mi spuscil cene na dobre doszorowanie auta w jakims dobrym zakladzie to ja bym bral .
on za nia dał 39 tyś ( tak mi powiedział) bo ona stała za 43 jakoś w październiku założył gaz za 5 tys i cena ostateczna to 45 tys , co mi sie nie zgadza to brak dodatkowych przycisków menu/back niby 2004 rocznik czyli powinny już być, pewnie auto jest rocznikowo 2003 a pierwsza rejestracja 2004 to by się zgadzało
Dealer nie snuj podejrzeń bo znów zaczynamy 'paplaniknkę' ze zdjęć. Oglądać, brać cieszyć się jazdą. To że auto ma w środku nie posprzątane nie oznacza że ktoś nie dbał..
Plus za motor i long ale ja bym takiej miksowanej hybrydy akurat nie chciał. To, że pewnie miala dzwona akurat nie skreśla jej bo jak dobrze poskładany to będzie jeździć. Więc jak pasuje ci to ze auto jest przedliftowe a przerobione na polift to weź ten wóz pod uwage. Wyposażenie całkiem ładne. Wnętrze wyczyścić za pare stówek, kierownice jak coś tez mozna wymienić. Ciekawe jak z silnikiem. Czy robił już uszczelniacze itp.