ile te przepływki kosztują?
Wersja do druku
ile te przepływki kosztują?
Fajne E32 HL tylko wymaga dopieszczenia - troszkę zaniedbana jest :P ale jakby dawał dodatek na 2-3h w postaci "sztangistki " to brać w ciemno ;))
taaa, facet by oddał dwa balasty na raz, to już nawet jak na allegro za duży biznes....:)
Przede wszystkim to jest M70 z gazem, także można by kupić i podmienić silnik. Poza tym trochę blacharki tam jest do zrobienia. Ponadto, jeżeli właścicielowi nie przeszkadza wiszący tłumik to pewnie inne rzeczy też mu nie przeszkadzają, a na zdjęciach tego nie będzie widać.
Guner --> Przepływomierz nowy to około 4000 tyś, a są dwa, to są ceny Boscha nie z ASO. Używki po 100-200 PLN, jak nie było gazu to będą dobre raczej.
Dla mnie cena nie adekwatna do stanu.
8k za dwa przepływomierze.. masakra :)
idzie załatwić nawet tanije nie wiem jak teraz 2 lata temu jakp ytałem w bosh serwis u mnie w rawiczu to chcieli 2200zł za sztukę i wczesniej lub później używki się skończa dlatego kupiłem V8 jest 1 za 500zł
tysiąc kosztuje do M73, 4 tyś do M70 z wtyczką okrągłą i to jest już niska cena. W katalogach niestety występują jeszcze z wtyczką podłużną, ale zamienne nie są i nigdy takich w e32 nie było. Te właśnie są w okolicach 2k, pewnie dlatego kiedyś podali Ci taką cenę. Wątpię, żeby mieli chęć w serwisie Boscha udzielać aż takich rabatów. W Intercarsie cena to 5400 PLN za sztukę.
To jeśli chodzi o nowe, w ASO są jeszcze regenerowane, trzeba oddać stary i nie może mieć zniszczonych tych drutów wolframowych. Te kosztują 2080 PLN za sztukę. Nowych w ASO już brak.
Po co ta dyskusja o tych przepływkach?
Wstawienie jakichkolwiek w miejsce tych które zdechły od gazu, oznacza tylko to, że te kolejne też padną przy tym gazie. Sensu brak.
http://tablica.pl/oferta/bmw-750-il-...2813a5d;r:5;s: tylko coś z przodem musiało być bo brak wlotów w zderzaku