zaraz ktoś napisze że za 20 lat to po e65 ślad nie zostanie bo to badziewie według niektórych
Wersja do druku
zaraz ktoś napisze że za 20 lat to po e65 ślad nie zostanie bo to badziewie według niektórych
Badziewie, nie badziewie, kwestia gustu. Ale mało które auto aktualnie produkowane za 20 lat będzie normalnie użytkowane. Serwis E65 wypada dużo drożej niż E32, no i w E65 jest o wiele więcej elementów które mogą się zepsuć, w tym nieszczęsna elektronika. A pomiędzy samochodem nowym, a youngtimerem musi być jeszcze faza "normalności", a tej wiele egzemplarzy nie wytrzyma, czy przez zaniedbania właścicieli, czy przez swoją konstrukcję. Taki jest moje zdanie.
jak dla mnie e32/e34 to ostatnie porządne bmw, są piękne i już powoli kultowe, ale minie jeszcze z 15 lat nim te wozy nabiorą konkretnej wartości, oby tylko nie odeszły w zapomnienie
Wg mnie E65 jak będzie miało tyle lat co E32 to nie będzie miało łatki takiego klasyka. Może się mylę (oby)
własnie auta "brzydkie" i niechetnie kupowane jako nowe są duzo warte gdy już stuknie im dziesiat lat. Tak jest np. Z renault avantime ktorych prawie nie ma a czytałem że jest od paru lat poszukiwane przez kolekcjonerow po to żeby wstawic je teraz do garazu i wyjac za 30-40 lat i mysle że z e65 może byc podobnie, ale tak naprawde to czas pokaże
Smieszne to co piszecie o e65 . Najlepsze jest to ze e65 jest do tej pory najlepiej sprzedanym 7er do tej pory . A jak ktos pisze ze e32 to ostatnie dobre bmw . hehe . Tak sie sklada ze od e32 zaczela sie era 7 jako auta luksusowego i ta tradycja kontynuowana jest do dzis . Najlepsze jest to ze na forum mercedesa pisza podobnie ze w124 i w140 to ostatnie prawdziwe mercedesy . A wcale tak nie jest , czasy sie zmieniaja poprostu ...
cały ten spor jest bez sensu i nigdy nie dojdziemy do porozumienia co jest lepsze e32 czy e65. Rownie dobrze można załozyc temat benzyna vs. Diesel i też bedzie to kłotnia bez konca
muszę się wtrącić, co to za porównanie co lepsze, jak można wogóle porównać te dwa auta które są z zupełnie innych epok? Porównać to sobie można F01 z A8 D3 np.
gdzieś widziałem temat PB vs ON i dyskusja była chyba na kilkadziesiąt stron ale i tak nic z niej nie wynikało :D
F01 to jeśli już to z D4 ;)
D3 porównujemy właśnie z E65 ;)