Jak bym szedł pijany i widział takie lampy to bym rzygał jak kot :700:
Uwielbiam to jak ktoś mówi że gaz to ble itd a jeździ za żydzie :D
Wersja do druku
Jak bym szedł pijany i widział takie lampy to bym rzygał jak kot :700:
Uwielbiam to jak ktoś mówi że gaz to ble itd a jeździ za żydzie :D
Dzuda czujnik mi sie wiesza zastanawialem sie czy wstawiac foto zeby wstydu nie bylo ale mniejsza o to. Później jechałem na miasto i znowu ponad 25l zazwyczaj mam do 25 litrów jak jeżdzę.
Zauważ że jest poza rezerwą a kontolka się nie świeci. i Wcale nie jest wyjęta :D
Jak mam 25L w baku to szukam już orlenu :p
możliwe mi na któtkie dystanse nie potrzeba więcej :P
Więcej spali, jak "więcej" w baku :P
E32 też jeżdżę tylko w koło komina
No co Ty mi na bombie właśnie się szwędacz włącza i jestem jak Krzysztof Kolumb ;)
Wczoraj wziąłem rentę :Phttps://lh3.googleusercontent.com/--...28004%2529.jpg umyłem i zatankowałem i żeby nie było :D
Ale mam problem jutro pewnie pojadę na komputer Siódemeczka traci swój zapas mocy po zagrzaniu silnik był remtontowany a dokładnie cała głowica więc słupek jako taki jest pewny i mi dobrze znany luz zaworowy napewno ok kopułka świece są nowe z pozostałymi ważnymi elementami układu paliwowo powietrznego włącznie.
[...] Problem rozwiązany ;)
Masło Maślane :P
Wypiłem właśnie jedno zimne piwko z sokiem malinowym czytając twój post ale sorry nie kumam :) .........
Pewnie dlatego nie kumasz :P Znalazłem przyczynę jakąś godzinę uparcie testowałem moje roczne kable WN Beru... po zlaniu wodą i nawet dotykaniu łapami nie czuje kopnięć i nie widzę iskier.
Coś mnie popchnęło żeby wrazić rękę pod kolektor ssący i sprawdzić czy aby na pewno podciśnienia są tam gdzie powinny i co? Podciśnienie od regulatora wisiało więc istotnie regulator nie działał tak jak myślałem wpiąłem przewód i samochód znowu żyje jest żwawy i przypomniałem sobie że też szybki 160 w kilka chwil to coś w porównaniu z moją ibizą 1.4. Wnioski: Jeżeli macie problemy z mocą szczególnie po nagrzaniu zbadajcie dwa razy podciśnienia oraz regulator ciśnienia paliwa na listwie. Problem znikł jednak na kompa i tak jadę nieregularnie co jakieś 10-15 sekund plumknie z wydechu i chcę to jednak zbadać. Spostrzeżeniami podziele się jutro jak pogoda dopisze zrobię jakieś fotki :)