Easy - szacunek dla Twojej pracy i serca wlozonego w woz..
Wersja do druku
Easy - szacunek dla Twojej pracy i serca wlozonego w woz..
Odświeżę trochę temat ;p
Też chodzi mi po głowie zmiana tylnich lamp jednak nie jestem przekonaky do clerów.. chyba żeby je przydymić ? W każdym razie znalazłem takie lampy o jakie mi chodziło od kiedy mam e32 tylko nie wiem gdzie je dostać :| Link zamieszczam poniżej, jak ktoś coś wie lub gdzieś kiedyś widział to prosze o podzielenie się wiedzą :)
http://www.youtube.com/watch?v=NV4iS...eature=related
Takie lampy to nie zły rarytas do E32.Też bym takie chciał ;D
Poszukaj na ebay'u, czasami się pojawiają... Aaa... Przedtem weź coś na uspokojenie, bo cena może Cię powalić. :D
Bez przesady z tą ceną..
Kiedys widziałem takie lampy na allegro i kosztowały coś koło 600 pln ;)
Oczywiście mówię o nowych :)
Słowiczku Kochany, z cala sympatią, ale mylisz się chłopie... :) Tu nie chodzi o clear'y, LED'y czy inny chiński szajs, którego jest pełno... Tu chodzi o tylne lampy, wyglądające jak oryginał, ale z białymi kierunkami. Nowych takich już nie ma, bo dawno ich nikt nie produkuje. Trudno je znaleźć, a na niemieckim ebay'u widziałem, że kwoty w licytacji przekraczały 200 Euro... :( Rarytasy kosztują. :(
mackaroon, jest dokładnie tak jak piszesz. Szukam takich lamp już prawie i rok i jeśli są to cena oscyluję w granicach 1.100 zł plus koszt przesyłki - jakby były za 600, to już bym je miał :P
Szukałem 2 lata Black Helli do tyłu, odpuściłem temat gdyż są nie do zdobycia.
Dokladnie koggi, pewnie każdy z nas miałby po 2 komplety :D Trudny, bardzo trudny temat... Ech... :(
Szkoda, że nie pisałeś - jakiś czas temu na allegro facet sprzedawał oryginalne Black Hella i jakieś Blue Hella (pierwszy raz widziałem - takie coś we fiolecik wpadające). Cena wywoławcza była chyba 600 zł o ile pamiętam. Czy faktycznie oryginalne nie wiem, bo tematu nie drążyłem.Cytat:
Zamieszczone przez sz4l0ny