chciałbym podziękować wszystkim którzy głosowali na moje zdjęcie :) po raz 2 udało sie :)
Wersja do druku
chciałbym podziękować wszystkim którzy głosowali na moje zdjęcie :) po raz 2 udało sie :)
Ja również dziękuje tym którzy głosowali na nr 6 :)
po raz drugi w kalendarzu :]
Dziękuję, a teraz wszyscy którzy głosowali na nr 28 są sami sobie winni, że będę przez miesiąc podglądał WSZYSTKO co robią w pokoju/garażu/biurze/kuchni/sypialni*.
Reklamacje nie uwzględnia się! ;D
* niepotrzebne skreślić
:) a ja sobie sprawdzę kto na mnie głosował :D albo kto nie zagłosował :D :D :D Żartuje oczywiście ale cieszę się, że dostałem chociaż 5 głosów i zająłem ostatnie miejsce. Mega Mega Mega
Jedna rzecz tylko martwi, że ani jednej E65 / E66 nie będzie. 3 - E32 , 8 - E38
Jutro zamieszczę fotki nagród.
A zdobywców 3 pierwszych miejsc proszę o kontakt na PW celem ustalenia wysyłki nagród.
Dla ułatwienia :
Miejsce pierwsze : staszek :first:
Miejsce drugie : quick silver :second:
Miejsce trzecie : dealer25 i szczurek :third: :third:
Bezi zadzwonie jutro jak bede mial czas . chyba nie bedziesz mi tego wysylac. dalej masz na poczte niz do mnie :-)
Szczurek...dogadamy sie...
Niekonstruktywna krytyka to taka, gdzie ktoś mówi "ale brzydkie zdjęcia, nauczył byś się robić lepsze". Konstruktywna to taka, "Twoje zdjęcie było by wyżej ocenione, gdybyś go nie wyedytował w photoshopie". A mojej fotki nie ma, bo nie ma czego fotografować - zdjęcie X6 raczej do kalendarza pasować nie będzie, a E32 się jeszcze nie nadaje - większość jego przygód jest opisane w moim temacie na forum. Dlatego napisałem, że mam nadzieje, że w przyszłym roku się do ankiety załapię.
I na koniec - cieszę się, że wygrały fotki które wygrały - bardzo ładny zestaw.