Witaj Maniakowy ale to miałeś pecha :razz: musisz poszukac na allegro bo zdje mi sie że tam widziełem :roll: a to że napoczątku różnie świeciły to gościu mówił że muszą sie roswiecić ;)
Wersja do druku
Witaj Maniakowy ale to miałeś pecha :razz: musisz poszukac na allegro bo zdje mi sie że tam widziełem :roll: a to że napoczątku różnie świeciły to gościu mówił że muszą sie roswiecić ;)
aj powiem Ci, ze w przez te szklo pekniete to odeszla mi cala radosc z nowego dodatku do autka:/ wiecznie czlowiekowi pod gorE:P chyba mnie moj egzemplarz nie lubi:D
to masz problem to szkielko wystepuje tylko ori koszt w aso okolo 470zl
no a używane to masakra gdzies dostac
Ja ringi kupilem od tego polskiego sprzedawcy swieca super , tylko ze pomylil paczki i dal mi te do przed liftem i pod koniec dostane nowe ;D :)
Ej - a czy Anatol nie kupował nowych szkieł w ASO niedawno? mam wrażenie że płacił dużo mniej - no chyba że coś pomyliłem...
trolu skad Ty takie ceny bierzesz?:)
ori ksztaltuje sie za 140 - 160. zdecydowalem sie na DEPO za 47zl :) w piatek przyjdzie.. jak nie bedzie pasowalo pozostanie mi ori;)
wiec tragedii chyba nie ma. no napewno nie w porownaniu z Twoimi cenami:D
hmm taka cene uslyszalem w ASO .. chyba ze ja z gosciem sie nie zrozumialem o co komu chodzi ;D
Ale tez z tego co wiem to nawet szwedu chyba dzwonil do aso i uzyskal podobna cene :P
Az jutro zadzwonie z Ciekawosci ;D
To dobrze ciesze sie z toba ze sa tanie ;)
wiem że zaraz mnie zlinczuje połowa forumowiczów ale
czy te ringi to są te opisywane:
http://moto.allegro.pl/item358912469...0xjasniej.html
i czy na pewno będą pasowały do wersji po lifcie
chce kupować a ostateczniej informacji nie znalazłem :(
pozdr.
wiec tak te ringi sa super swieca zajebiscie itd .. ori CCFL ..
ALE JESZCZE NIE MA WERSJI PO LIFCIE !!!!
@Saillupus - kup po prostu tam gdzie ja i Greg - i na 100% będą Ci pasować do lamp po lifcie.
hmm wystarczy poczekac tydzien max poltora i bedzie mial juz ringi po lifcie :)