Easy patrząc na Twoje foto ... nie chciał bym być tym workiem treningowym :D
Wersja do druku
Easy patrząc na Twoje foto ... nie chciał bym być tym workiem treningowym :D
Artek spokojności człowiek ;D
Ja bym do kochanego Wrocka się przejechał...na spocik. Bo do negocjacji się nie przydam, kaleka w końcu.
Rafał??? Do rany przyłóż :what:Cytat:
Zamieszczone przez olejus
toz ja delikatny domowy pluszak jestem...muchy bym nie i skrzywdził.....
ja tam o negocjacjach myslałem...treningu osobowości i zdolności konwersacji:)))))))))
]
Easy
no to zapraszam w imieniu klubowiczow z wrocka ;)Cytat:
Zamieszczone przez Bukol
Easy mowisz o tym "pluszaczku" ktory jest na twoim zdjeciu w jasnej czapeczce ?? :]Cytat:
Zamieszczone przez Easy
opowiem wam moja historie z gazownikiem......
kupilem 7er no a ze ceny beznyny=szok to postanowilem zamontowac gaz..... podjezdzam do goscia oglada, mysli, dzwoni gdzies tam...... no i mowi 4500.... mowie ok, przemysle..... podjezdzam za kilka dni a on do mnie...... ze mi za malo powiedzial ! ja mowie - jak to ??? on do mnie ze sie pomylil... o 1000.... !! mowie do goscia jak sie mozna pomylic o 1000 ?? chyba montujesz to znasz ceny !!! rozumiem 100 czy 200 ale nie 1000 ! a on zebym sobie przemyslal...... no to mowie nara.... dzwonie do olsztyna umawiam sie ale mowie kolesiowi ze jeden tlumik przypchany..... zeby zrobic.... on do mnie ze ok nie ma problemu.... przetna odepchaja..... no to ok.... zostawiam samochod przyjezdzam za 2 dni !! wszystko ładnie pieknie !! place 4200 gotoweczka na stol i odjezdzam..... spaliny leca na 2 rury.... przyjezdzam do domu, wysiadam a tam znowu na jedna nie leci.....dzwonie do niego a on do mnie ze go to nie interesuje i on nie ma czasu sie tym zajmowac... !!! I WEZ TU IM ZAPLAC !!!! POWINNO SIE PLACIC PO MIESIACU !!! ZEBY SPRAWDZIC CZY WSZYSTKO OK !!!! wzielem kumpla przecielismy rure, wywalilismy tlumik do gory nogami go a tam wielki przypalony kawal katalizatora. normalna kulka sie zrobila i zapchala wejscie do tlumika w rurze. a on mi przecial rure ale nie zdjal tlumika wlozyl cos ze ta kulka sie ustawila bokiem i spaliny lecialy.... po czym zaspawal rure.... bez zdejmowania tlumika... a wystarczylo zdjac go i wytrzepac.... NO ALE NIESTETY KAzDY LECI NA SZTUKE i sie nie przyklada a jak zaplacisz to nara..... a po co robic 2 razy ta sama rzecz ??? cale szczescie ze na gazie mi chodzi idealnie dlatego nie narzekam !! zrobilem juz z 3 tys km i nie widze roznicy miedzy PB a LPG a instalacja wloska BRC.......... pozdrawiam
ile zaplaciles za przeciecie tlumnika???? :o
rozumu nie masz? ;D
chyba ze czegos nie zrozumialem, to u was naprawde same bidoki mieszkaja ;D
@ Miesny: on zaplacil tyle za instalke LPG i zrobienie tlumika, jednak tej drugiej rzeczy mu kolo nie zrobil... ;)
@ Tomek_mazury- chlopie masz niesamowite szczescie ze masz jeszcze caly silnik, jezdzac na wysypanym katalizatorze i przytkanej rurze zarzynales go na maxa, ciekawy jestem ile opilkow cofnelo sie do silnika i jakie szkody tam powstaly lub powstana przez ciagle przegrzana nieodprowadzonymi spalinami jedna strone silnika :faint: , takze nie zdziw sie jak za jakis czas beda sie dzialy dziwne rzeczy z autem...
p.s: mam nadzieje ze zachowales sobie resztki katalizotorow bo to jest warte troche kasy ;)