e tam po, ja i w 86 i w 89 mam, nie dużo ale mam.
Wersja do druku
e tam po, ja i w 86 i w 89 mam, nie dużo ale mam.
U mnie sporo nawet rudej w tym miejscu.. zastanawiam sie czy nie ma na to wplywu benzyna...
Kedzior, gratuluje rzeczywiscie dobrej ceny.. sprzedac w tej cenie takiego golasa (jak na 750i) to sukces. Nie mowie o stanie technicznym bo musi byc igla za te kase i wierze ze taka byla.
Nie masz filmu jak licznik idzie i jak moneta stoi? ;)
Pozdro i czekamy na e38.. no i touringa z m20b25 tbo.. Mamy dla ciebie z przemem zawodnika z cifem V-gen 1.6vvti tbo ponizej 6s ;)
Wysłane z mojego Desire HD za pomocą Tapatalk
poprosze nowego własciciela moze on nagra i mi wysle filmiki ja chciałem nagrac ale koleszka który go chciał rano dzwonił ze jedzie do mnie wiec szybko musiałem auto pucowac hehe
obecnie do e30 mam już kolektor teraz szukam turbiny najlepiej z volvo t5 i dmuchne jakie 10psi na początek , do tego ecu master i mysle ze ogarne temat do kwietnia
Fiu fiu,12koła... Na prawdę wziąłeś piękną kasę za nią. Ja np tyle bym za nią nie dał w życiu...
Szczerze bym wolał Kafarka jeśli w grę wchodziła by 750-tka
to zależy czego szukasz nowy właściciel szukał takiej jak moja kafarka oglądał na allegro bo mi mówił ;) niektórzy jednak wolą jak auta zapindala a wyposażenie schodzi na kolejny boczny tor , u mnie w sumie brakowało szyb grubych , lusterka fotochrom, tylnej klapy soft clouse , kanapy w prądzie i radia reszta chyba to samo
Troche dziwne priorytety jak na limuzynę z tą wagą :rolleyes: ... Fakt, Twoja e32 jedzie ponad przeciętną w swojej klasie, ale czy dla tej sekundy warto przepłacać kilka tysi? Oczywiście o gustach sie nie dyskutuje i dla jasnosci wciąż gratuluje Ci kwoty.. Chcialbym dostać za swoją tyle, choć cenię sporo więcej. Graty te co ja mam dolozone to max 3500zl na wolnym rynku. Czyli praktycznie tyle co kompletny serwis eksploatacyjny silnika m70 po zakupie. Nie ma się wiec czym jarac. To jest pikus w porownaniu z resztą. Poza tym na hu... mi teraz te graty jak skrzynia nie pracuje jak nalezy.. grunt to przy 750 nie wrypac sie w zesraną bude, motor i skrzynie.. reszte mozna zawsze dolozyc...
Skoro zrobileś motor i bude na plus, to koleś ma powod do radosci. I nie wtopil tej kasy w pospolite, niczym nie wyrozniajace sie e32.. Wyposazeniem i wygladem sie nie jezdzi...
Wiesz...piszę to na podstawie zdjęć...
Może jakiś zdjęć mega nie zrobiłeś ale jednak Kafarka ze zdjęć dużo bardziej mi się podoba...
Kolejna sprawa u Ciebie w aucie to siedzenia...Były mega wymęczone względem przebiegu i po tych np zdjęciach daje sobie rękę obciąć że miała nawalone ponad 600t km.
Piszę to z pełna świadomością gdzie moja ma ponad 400t km i nie ma jednego pęknięcia...Auto też miałeś nowsze od mojego o 4lata (a to w przypadku e32 bardzo dużo)
Brakowało Ci jeszcze np grzanego tyłka z tyłu...
Jak na 750 to sam przyznasz że słabo była wyposażona...
Kędzior coś i tu nie pasi, piszesz, że to 92 rok. A w 92 nie było jaśków???? i gdzie lift? nie widać, No i zdjecia super ale wydech nie od V12 no i brak najważniejszego- brak foty pieca.
Poliftu, drewna z paskiem, jaśkow, gleby, felgi i pewnie kilku innych rzeczy. Raczej pierdół, ale calosciowo obrazujacych auto i priorytety wlasciciela.. Tym bardziej cieszyc sie z wyrwanej kasy i niewielkiej straty? Możesz zrobic bilans auta?Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Zakup, serwis, modyfikacje i sprzedaż? Duże plecy?