Prawda jest taka, że Piotr_R właśnie usiłuje sprzedać auto i (jak mniemam) dlatego przekazuje nam tak mityczne wyniki spalania - "a nuż ktoś uwierzy..."
Prawda jest taka, że Piotr_R właśnie usiłuje sprzedać auto i (jak mniemam) dlatego przekazuje nam tak mityczne wyniki spalania - "a nuż ktoś uwierzy..."
A co ty się mnie tak człowieku uczepiłeś? Nie ma to znaczenia czy sprzedaje czy nie, nie mam zamiaru dłużej z tobą rozmawiać czy pali tyle czy nie. Ja wiem co mi pokazuje i widzę ile mam w baku jeśli masz inaczej to tylko twój problem i zejdź już ze mnie bo zaczynasz mnie denerwować!
Tak jak mówię jeśli nie wierzysz to jestem skłonny zabrać cię w podróż ze sobą! A jak nauczysz się dbać o auto i jeździć ekonomicznie to może kiedyś też ci się uda. Jak jeździsz starym trupem to się nie dziw, że ci dużo pali i nie czepiaj się już do innych! I przestań robić ze mnie kłamcę!!
Piotr_R jak tak cie podnieca spalanie w 7er to kup sobie golfa 1.9 tdi i będziesz w niebowzięty. 7er to nie jest samochód do mierzenia komu mniej spali:)
Round 1 Fight!!
Moja potężne 2.8 pali tyle ile wleje:D jak chce zaoszczędzić na spalaniu to stoi w garażu:D
Kolego, zapisałeś się na forum 13.02.2011, 17.02 o 20:11 założyłeś temat powitalny, 10 minut później wrzuciłeś zdjęcia z allegro-aukcjonera (które Ci skasowałem), a już o 21:00 wspomniałeś, że auto jest na sprzedaż. Kilka dni później przeczytaliśmy niewiarygodne (nawet dla właścicieli 4.0d) historie na temat spalania, więc nie dziw się że w mojej ocenie (pewnie nie tylko mojej) jest tak jak napisałem 2 posty wyżej.
Każdy user może sobie większość powyższych informacji zweryfikować wchodząć na Twój profil.
podsumowując wszystkie posty. 7er w benzynie pali 13-20l , diesel ponizej 10l nih..a nie zejdzie ;)
Moje 730d średnio 8 do 9,5
A moja 7er pali średnio w mieście 14L. Wychodzi na to że jest oszczędniejsza ode mnie ponieważ ja palę 20 - na dzień... papierosów :)
Taki żart mi się przypomniał:
Rzecz się dzieje na CPN-ie:
-Ile kosztuje kropelka benzyny?
-Kropelka to za darmo jest.
-To nakap mi pan 20 litrów
Pozdrawiam!
hehehrehe
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Suchar :D :D :P :)