Zamieszczone przez
mrsiwek
Wiecie co? Nie zrozumcie mnie źle, ale mam wrażenie, że co nie którzy tutaj ( są lub udają arystokrację) nie wiedzą ile te auta kosztują... wszyscy mają taki "wypas" w swoich autach? A może zwykły Kowalski poprostu kupi takie auto bo mu się strasznie podoba i jest w stanie pominąć parę drobiazgów w wyposażeniu 7er dla wyższych wartości ( w tym przypadku cena)... będzie o nią dbał i cieszył się jazdą bardziej jak nie jeden tylko szczekaty 20-latek.
Sami sobie odpowiedzcie czy np. telefon w aucie jest potrzebny? a dwa telefony? masaże? wentylowane fotele są napewno fajne ale jak do tej pory jeździłem na skórze przez ostatnie 5 lat bez takiej opcji i nie narzekam....
Co do tych problemów z elektryką przed 03,2003 r.prod. to chyba kolejna legenda wyssana z palca- nigdzie nie znalazłem NIC co by o tym mówiło... a gadanie, że mój mechanik nie miał czasu żeby mi o tym powiedzieć podsumowałbym dwoma słowami -> zmień mechanika jak jest chamem.
Mimo wszystko dzięki za odpowiedzi i czekam na więcej info o tym modelu ( 745) -> może np. co jest kosztowne podczas wymiany (chodzi o rzeczy eksploatacyjne), czy warto przerobić ją na gaz ( może kogoś polecacie?), ile Wam pali autko?....