Wojtek, jadam tam czasami obiady... jest bardzo przyjemnie a jedzenie mega przepyszne :D
Jeśli będzie potrzebny chętny, to mogę coś pomagać... choć za dużo ludzi też źle :P
Wersja do druku
Wojtek, jadam tam czasami obiady... jest bardzo przyjemnie a jedzenie mega przepyszne :D
Jeśli będzie potrzebny chętny, to mogę coś pomagać... choć za dużo ludzi też źle :P
Wojtek mega dzięki ... napewno tam się zatrzymam (i nadmienie ,że nie mam halogenów także zmartwiłem chłopaków z Warszawy :) )
Jeśli inni chętni do nocowania zaakceptują to miejsce (nie jedyne przecież) to tam także wszyscy zjemy obiadek !
Ale może jeszcze jakieś miejsca odwiedzę lub inni podpowiedzą coś innwgo (myślę o nieukonstytuowanym jeszcze komitecie organizacyjnym). :what:
Tak jak Adaś napisał najpierw spotkajmy się przedkonkursowo ;) w celu omówienia konkretów .Bo powstanie zaraz mętlik z miejscami a konkrety przedstawimy na forum Może ta niedziela lub następna (soboty odpadają praca)..... Co wy na to ??
Niech wpisują się osoby chętne do spotkania się ... :D
Jeśli ta niedziela to b. wieczorem (w sobote wyjeżdżam za Wwy), a następna chyba (jak dla mnie) lepiej.
Wstępnie 23 luty kole 12 może CSW ??
Ale 23.02 to sobota :D
U mnie 23.02 odpada, ale może 24.02 (niedziela), akurat będzie tydzień żeby każdy zebrał jakieś ciekawe pomysły i spokojnie sobie to omówimy.
:? Przecież mnie o niedziele chodziło :D
;D ;D ;D
Coś dziś było palone ??