?????Cytat:
Zamieszczone przez BOSS
Wersja do druku
?????Cytat:
Zamieszczone przez BOSS
Kolego dokładnie wiem co tam masz bo każdy z nas tak ma i niektórzy z nas mają problem jak Ty :)Cytat:
Zamieszczone przez YBSA
Widziałem patent z blaszką ale jakoś do mnie nie przemawiał. Ja skontrowałem dodatkową nakrętką i dociągnęło pięknie ;)
Mam nadzieję kolego, że po prostu nie wiesz o czym mowa bo jak nie masz klemy pirotechnicznej to zapewne masz auto po dzwonie :(Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
no niekonioecznie ; moze poprzedni wlaściciel miał podobny problem i kupił zwykła z marketuCytat:
Zamieszczone przez coboss
O jakiej klemie gadacie :P
o klemie plusowej inaczej + albo koloru czerwonego :P
Zerknij u siebie na kleme- to nie jest zwykla klema rodem z poloneza tylko klema z ladunkiem ktory eksploduje w czasie wypadku chroniac auto przed zapleniem sie - tanie to nie jest ;)Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
no ja o tym wiem . szkoda ze nie jest oklejona plastikiem ale wybuchowym:) fajnie by bylo na szrocik i kupowac same klemy plusowe a potem jakas bombke zrobić w piwnicy :) . A tak powaznie trzeba je wymieniac raz na 10 lat jak z poduchami, u znajomego strazaki odcinali kable bo klemy byly na miejscy chiciaz byly pirotechniczne
Jeszcze nie widzialem czegos takiego, szczuro daj foto
Podobno nie wszystkie miały ale te po lifcie już tak! Przynajmniej tak słyszałem ;)
http://img20.allegroimg.pl/photos/or.../37/1161713797
zdjecie z allegrosza :) to czarne plastikowe to ładunek